eşleşmeyi görebilen varmı?
Printable View
eşleşmeyi görebilen varmı?
Mineyi savunan kim senin gbi bende zarardayim duran varligi yokken tahsisliye gitmis bizde bi umut aldik olur diye bilsek olmucagini satardik bi daha beklicez dua edelimde asagiya gitmesin de duzgun bi basvuru gelsin airfor hocamiz ne dedi gelmeden olmaz senin davranislarin yuzunden bilggili kisiler yorum yapmiyor
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mineyi savunan kim senin gbi bende zarardayim duran varligi yokken tahsisliye gitmis bizde bi umut aldik olur diye bilsek olmucagini satardik bi aha beklicez dua edelimde asagiya gitmesin de duzgun bi basvuru gelsin airfor hocamiz ne dedi gelmeden olmaz senin davranislarin yuzunden bilggili kisiler yorum yapmiyor
Versin abi badoslama dalacagim bam bam bam ya herru ya merru
buradan sesleniyorum gelişen büyüyen türkiye borsasında 1 tl altında şirket kalmıyor.lütfen ilgilenelim büyüklerimiz
Dunku yaptigi anlasmaya kap bildirimi icin zahmet etmişler bende degerli oldugu icin 10tane lot alim emri verdim hayirli olsun
- İlişkili taraflardan diğer alacaklar hesabında yer alan 7.000.000 TL tutarındaki Marka Yatırım Holding A.Ş.
ve ilişkili taraflara diğer borçlar hesabında yer alan aynı tutardaki Mine Tozlu bakiyeleri 05 Mart 2018 ve
06 Mart 2018 tarihlerinde sırasıyla tahsil edilerek ve ödenerek kapanmıştır
AIR yukarıda konu hakkında düşüncen nedir.Bizim bilançoda gördüğümüz 7 000 000 milyon iptal le beraber tekrar mine hanıma iade edilmiştir i anlıyorum doğrumu?
konu önemli tartışalım bu konuyu