ustadım şu akinonyaya da bir uğra bak bea dünyanın hangi bucağındaysa. [emoji41]
Printable View
2,2-2,3 arasından dönüp 1,52 dibinin altını görmesini bekliyorum... 5-6 lira olmadan satmam diyenlere itibar etmeyin...
bekara karı boşamak kolay elinde mal olmadan hedef fiyatlar vermek
bende 3.50 ila 0.01 arasındaki her yer fiyat aynı fiyat
her noktadan da alırım.
yazdıklarım hesap hareketlerimle sabit olup yatırım tavsiyesi içermez.
ky artık 1.50 altına inmeden almaz ancak satar doğanın kanunu biz alırız sıkıntı yok.
ICBC Yatırım ( http://www.icbcyatirim.com.tr ) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz:
"Hisse haftalık bazda önce tepe TRY 2.10 seviyesinin üzerinde kapanış yapmayı başardı.
Bu seviyenin üzerinde kalıcılık durumunda aylık bazda 2,14, kv ortalamalar 2,154 (kar satışları görülebilir)
2,26 2,35 2,37 2,39 seviyeleri ön plana çıkabilir.
Aşağıda 2.10-2.08 destek olarak çalıştı / mevcut durumda 2.11-2.10
22-10 MAV SA seviyeleri izlenebilir
MACD sıfır çizgisi üzerinde olup, ortalaması üzerinde güçlenebilir.
Kısa vade momentum 101.92 (104.52-104.63 üzerinde yatay band yukarı sonlanabilir)."
nedir bu 499 lot alım serisi....adamın biri sürekli 499 lot alıp duruyor YKBNK'ta ..GARAN da da 662 lot giriliyor sürekli...aynı ekip ve klavyeye bağlamışlar can sıkıntısından anlaşılan.:plc:
2 haftadır al sat yapmadan pek de takip etmeden takılıyorum diğer işlerin yoğunluğundan sinsi sinsi 2.15 oldu. Ama hala çok yavaş bir yükseliş bandı. Kapatması gereken fark bankacılık endeksi ile % 50 ye yaklaştı ancak 3 üzeri bir fiyata gelirse şuanki bankacılık endeksini yakalar. Ama tabii neredeyse 2 milyar tl lik kredi alacaklarını 50-60 milyon tl ye satıyorsa bu % 50 negatif marjı hak etmiyor da sayılmaz.
Banka endeksinden ayrışmasını, en azından bedelli fiyatına gelince paralel olmasını beklooorum
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.