Printable View
Alıntı: Originally Posted by ismailharman78 e-devlet üzerinden mi Sizin verdiğiniz link üzerinden.
Alıntı: Originally Posted by battalgazi_44 Sizin verdiğiniz link üzerinden. bistten bir sonuç çıkmıyor. O da spk'ya yönlendiriyor.
Alıntı: Originally Posted by ismailharman78 bistten bir sonuç çıkmıyor. O da spk'ya yönlendiriyor. Çıkmıyorsa neden o linki paylaşım yaptınız. Bende ayrıca Cimere de başvuru yaptım. Herkes şikayet etsin.
Alıntı: Originally Posted by battalgazi_44 Çıkmıyorsa neden o linki paylaşım yaptınız. Bende ayrıca Cimere de başvuru yaptım. Herkes şikayet etsin. Paylaştığımda beklemedeydim. Yanıt daha sonra geldi.onu da burada paylaştım. Yukarılarda. Yarın ben de cimere başvurayım
Alıntı: Originally Posted by ismailharman78 Paylaştığımda beklemedeydim. Yanıt daha sonra geldi.onu da burada paylaştım. Yukarılarda. Yarın ben de cimere başvurayım CİMER'e hisse senedindeki garip fiyat hareketleri, baskılama ve çete hakkında yazdım. Yanıt bekliyorum.
ISGYO bugün bilançosunu açıklaması bekleniyor.
Alıntı: Originally Posted by mustican ISGYO bugün bilançosunu açıklaması bekleniyor. iyi gelirse 0,87, kötü gelirse 0,67.
Alıntı: Originally Posted by ismailharman78 iyi gelirse 0,87, kötü gelirse 0,67. hisse zaten 0,87 de. Sende hepten öldürdün hisseyi.