ISYAT ilgili mevzuat hükümleri gereği maksimum %10 kar/zarar politikasıyla yönetilmektedir. kar payı dağıtım polikası parelelinde riski minimize eder. yıllık getirisi bu bağlamda mütevazıdır. burada öncelikli amaç sermayeyi korumak ve makul bir düzeyde artışı garanti altına almaktır. bu aslında hep tartışılmış bu platformda ama insan sabırsız olabiliyor işte yine de. fırsatların kaçtığı meselesine gelince: geçen yıl aselsan 47 çıkışı sonrası 30-34 bandında 6 ay civarı gezindi. 47 hareketinden önce Eylül-Ekim gibi ise 24-27 bandında hareket ediyordu. şimdi 1 yıl sonra yine aynı bantta hareket ediyor. bu dönemde al-sat yapabilenler güzel karlar elde ettiler. bir dönem ben de 0,70-2,00 aralığı ereğli aldım sattım. sadece elimde tutsam bile kat kat fazla kazanacakmışım ama işte bu bir tercih meselesi. burada olmakta bir tercih işte. daha önceleri de dile getirdiğim gibi ISYAT borsada uzun vade yatırım düşünenler için portföyünü profesyonelce yönetme imkanı sağlar, çünkü sermayenizi korur ve nakit akışı sağlar. burası önemli çünkü sermayenizin 2/3ünü erittiğinizde kendinizi çıkmazda buluveriyorsunuz. yine ütopik bir yazı oldu.[emoji4] neyse, kimi Mart ayında çıkar, kimi 5 yıl bekler. ama ISYAT iyidir iyi.[emoji847][emoji847]
saygılar.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi