Sonunda yakın bir kadro
Printable View
Ali Koc 3de 0 cekti.Yilditim bunu pas gecmez..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şampiyonlar ligi ön eleme beklentisi devam ettikçe aşağı çok inmez umarım. İlk defa takımın mücadelesini beğendim. Ta ki emrenin yanlış değişikliklerine kadar. Belli mi olur. Bjk 2 maç takılsa panikler. Bu takım 8de 8 yapar mi yapar. Ama kadroda sürekli oynamamali
Fenerbahçe çok tuhaf takım
o kadar noksan Malatyayı yener oynamıştım iddada , berabere kaldı
hem kupon gitti, hem burda zarar etmiştim :halay: taban olmuştu
bugün yenemez, Antep çok iyi top oynuyor diye berabere kupon yaptım, mal da yoktu, tırsıp vermiştim
Fenerli topçular ölümüne oynadılar resmen yendiler
kupon da gitti, sattığıma da pişman ettirdi
ne tuhaf takım alimınıyumm :vk: :drunk:
bi türlü denk gelemedim
hem 2. sıra garanti gibi oldu, şampiyonlar ligi ön eleme için
hem de şampiyonlukta pusuya yattı resmen
hayatta herşey kısmet :oleyo:
asla yatırım tavsiyesi olamaz
Merak ediyorum hakemler yoneticiler hangi hisseleri ne zaman tasidilar.
Islem hacmi nedir masallah???
***FENER*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
***FENER*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [FENER]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, FENER.E payları 14/04/2021 tarihinden (seans başından) itibaren 28/04/2021 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/927589
BIST
(13/04/2021 - 18:56:19)
Aciga satış yasağı pek hayra alamet degil gibi??ytd