Birde şu var oğlunun hanımına emekli maaşıni bırakmak yada babasının emekli maaşıni alabilmek için hileli evlilik yada boşanmalar var
Printable View
Birde şu var oğlunun hanımına emekli maaşıni bırakmak yada babasının emekli maaşıni alabilmek için hileli evlilik yada boşanmalar var
Sorun filan yok bence. Almalılar o maaşı. Eğer o maaş olmasa zulüm gördüğü kocasından boşanmaya korkar. Ne yapacağım yoksa açıkta kalırım der. Ölünceye kadar almalı alsın. Babası zaten bu ülkeye prim ödemiş gözü arkada kalmadan gitmiş.
Evlilikte zorlansın.. sevdiği ile evlensin. Zorunda kalmasın.
Dul maaşına saygım vardır. Çocukları okutup evlendikten sonra bir müddet verilmeli. Şimdi bir adam 45 yaşında emekli oldu 80 yaşında vefat etti. Bunun ikinci evliliğinden kızı var 20 yaşında. Buda ölünceye kadar alır. 80 de ölse buda 95 yıl emekli yada yetim aylığı ödeyemez bu ülke öderse bu hale gelir. Bundan sonra gidecek yeri kalmadı. 20-30 sene sonra emekli maaşı ödeyemez. Zaten sağlık sistemi var berbat. Elin Suriyelisinin burun ve meme estetiğini ödeyen üç kez tüp bebek tedavisi imkanını sunan.
dr.trent bir zat ülkemdeki laikliğin müslümanlara olan nimetleri saymıştı.Bende o nimetleri hatırlattım
devletin dini olur mu olmaz mi .şuan konuştuğumuz konu değil
Abd laiktir ama orada olmayanlar burada laiklik kisvesiyle yapıldı.bireysel olaydan bahsetmiyoruz.katsayidan,tesettürden bahsediyorum.bu toplumda travma yarattı.
benim okulumda pek çok arkadaş öys de ilk 1000 e girecekken hiç bir yere giremedi
Eşim Ankara hük
kazandığı hâlde 2.sınıfta bıraktı.yillar sonra bitirdi.
şahısları tartışmıyoruz ama birileri sürekli dinci islamcı diyerek ALGI yapıyorsa bu ülkede bu zihniyete sahip kesimlerin laiklik diyerek neler yaptığını da bilmesi lazım.
Senin adalet anlayışın iyi olursa ne zulüm olur ne korku. Eskiden memurun düğmesi kopsa 6 aydan başlardı. Şimdi ağzını burnunu kır ceza yok. Hatta 15-20 bıçak sok ölmediği sürece ceza yok. Ölse de 20 seneyi geçmez çıkarsın. Şuan cezaevinde fetoculer ve teröristler hariç eskiden kalma yatan yok.