Bu bilgiye nerden ulaştınız hocam?
Printable View
Bilanço son gönderme yanılmıyorsam 10 mart olması lazım.birara spk nın sitesinde öyle okudum.
Forumda okumuştum diye hatırlıyorum ancak bulamadim şimdi. Emin degilimRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 Şubat 2019 IV. Geçici Vergi Dönemine (Ekim-Kasım-Aralık) Ait
Kurumlar Geçici Vergisinin Beyanı ve Ödemesi. Bilanço tarihiyle vergi dairesine verilen beyanı karıştırıyorlar. Bilanço açıklama tarihi Mart ayı içerisinde yalnız unutulmasın İŞBİR alışkanlık haline getirdi bilanço açıklamak için ek süre talep ediyor oda yaklaşık Nisan ortalarına kadar sarkıyor bildiğim kadarıyla. İnşallah güzel haberler bilançoyla peş peşe gelir artık mızrak çuvala sığmıyor. Dikkat edilirse hissemize ilgi artmış durumda. Piyasada yaklaşık İş Yatırımı saymazsak 45 bin civarı lotumuz var. Bunlarında çoğu derli toplu hadi gidelim dendi mi yok olmaz diyecek güç yok gibi! Yanlış bilgilendirme yaptıysam dikkate almayın zaten YTD'de değildir. Şahsi görüşlerim.
Israrla her gün bir kere boş beleşte olsa yazacağım. Kimseler kalmadı diyemeyeceğim ama kimseler yazmıyor. Bunu iyi biliyorum.
Halen borsanın en ucuz hissesi olduğunu düşünüyorum. Hatta bugün 1000 lira olsa bu durum yine değişmeyecek kadar ucuz.
Ytd
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...lesti-41273237
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.