Tamam sucukta arayı baya açmışsın. Ama sen beni kıskanıyorsun. :yahoo:
Printable View
Evet haklı olabilirsiniz , ancak biryağ dahil hepsinde yerli ve yabancı tohumlardan sıkılmış tır yazıyor bir tek bunda yerli tohum kullanılmıştır yazıyor , yazıya ne kadar inanırsan bence pek çok yağ ayçiçek değil pamuk , kanola vb karışık gibi geliyor zira eskiden ayçiçek yağı kokardı ve lezzetli olurdu şimdi açık sarı , hafif vb reklamları altıda tad tuz kalmadi .
Halimize bak!6 ay evvel megane mi alsak yoksa yeni polo mu alsak derken şimdi 2katlı tuvalet kağıdı mı alsak yoksa paraya kıyıp 3 katlı olanı mı tercih etsek noktasındayız...:drunk: onlar konuşur birileri koy...pardon yapar...:kahkah:
Sayın Desidero74,buradaki fabrikaların çoğu fason üretim yapar,bulunduğum çevrede ay çiçek tohumu hariç kullanan pek duymadım ama dünyanın en büyük ayçiçek yağı itrhalatçısı olarak %100 yerli sıkım yağ bulmanız pek olası değil,bana göre biryağ,havada karada torku yu döver...:)
Pes yani, akepelinin iddiası şu; güya halk ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlar ekmek almak için beklemiyormuş, görüntülenmek için bekliyormuş...
Söylediklerini inkar eden AKP’li Meclis üyesi videoyu görünce dondu kaldı
https://tele1.com.tr/soylediklerini-...-kaldi-525263/