Yine de bu kadar kelepir para kazanma durumları varken şahsen mevduatla hiç işim olmaz. Sadece gecelik, 2-3 günlük park etmek için kullanırım.
Yine de bu kadar kelepir para kazanma durumları varken şahsen mevduatla hiç işim olmaz. Sadece gecelik, 2-3 günlük park etmek için kullanırım.
Bununla birlikte borsa ve ekonomi kanalı olan Bloomberg’in haberine göre üst düzey bir yetkili söz konusu EYT kararının yaklaşık 250 milyar liraya (13,4 milyar dolar) mal olacağını tahmin ettiklerini söyledi.
Haberde, tahminde bulunan yetkilinin EYT kararından yararlanan çalışan sayısının beş milyona çıkmasıyla birlikte önümüzdeki yıllarda maliyetin artacağını söylediği ifade edildi.
https://amp.odatv4.com/guncel/eyt-ni...li-oldu-264577
Ailemizin kanalı fox tvde eyt derneği başkanı vardı. Aylık bağlama oranı artışı ve emeklilik yaşının tüm vatandaşlar için düşürülmesi için çaba harcayacağım dedi.
Cumhuriyetin 100. yılında ülkenin ulaştığı noktada bu.
Dilerim ki cumhuriyetin ikinci yüzyılında bir siyasi parti tüm çalışanlar ve çalışmayı arzulayanlar için daha iyi çalışma şartları sağlayan düzenlemeleri getirir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
45 yasinda ve 5000 gün primle erkek emekli olacak , aynı durumda emekli olanlar 7 sene kaybetti ,itiraz süreçleri baslayacak
Yıl sonu bilançosu çıkardım. Geçen yılbaşından beri bir yılda portöyümü %60 artırmışım. Mevduata göre çok iyi tabii ama enflasyonu geçemedim, eridi param.
Borsa, viop, dolar, altın, eurobond, fon, arbitraj hepsi dahil bir sene uğraş, forumun gediklisi ol, her türlü haberi yorumu takip et, o kadar zaman harca, sonuç bu.
Full borsada olanlar katladı gitti beni.
Portföyüm ağırlıklı dolar ve eurobondda, getiriyi törpüleyen bunlar oldu, son birkaç ay dolar sabitlenince kazancım düştü, hisseler iyi prim yaptı ama oranları azdı.
Neyse, 2023'te arayı kapatırım diye umuyorum.