Bu arada dolar cokuyor 5.78
Bizim duymadigimiz iyi haberler var heraldr
Printable View
Bu arada dolar cokuyor 5.78
Bizim duymadigimiz iyi haberler var heraldr
Valla benim derdim değil doların çökmesi bu saatten sonra.
Onu Çeşme'de yazlık arsa alma fırsatı kollayanlar düşünsün...
Bu broker bu işten anlamıyor galiba..:)
Walla ben uyanık bir adam değilim ama borsacı dediğin adam benim bildiğim uyanıktır..muhtemelen sevgili Gund bana kızıyor ama bankalar ilk düştüğünde ucuz diye banka hisselerine girdi..oysa kusura bakmasın ama gidişat belliydi..burda yazdık kaç sefer..:(
Geçen senelerde mevduat topiğinde bir büyüğümüz zevkten dört köşe mevdautçılara hisse reklamı yapıyordu..kendisine biraz esprili bir dille ''kızgın yağlarda haşralocaksın'' demiştim..daha geçen ay borsa sevdası bitmemiş olacak ki borsaya yavaş yavaş kademeli olarak girmek gerektiğini söylüyordu..ona göre borsa ucuz kalmıştı..şimdilerde morali çok bozuk..umarım ona uyup geçen ay hisse alanlar olmamıştır..
Daha düne kadar Trump ticaret kısıtlamaları deyip ortalığı bulandırdığında dolar global piyasalarda değer kaybediyordu..şimdi ne oldu, tam tersi..sorunların çözülme olasılığı varsa dolar değer yitiriyor ancak..Alıntı:
Yuan, Çin'in Ticaret Bakan Yardımcısı'nın Ağustos sonuna doğru ticaret görüşmeleri için ABD'yi ziyaret edeceğini açıklaması sonrasında yükseldi. Dolar, önemli paraların çoğu karşısında değer kaybetti.
Bunları neden yazıyorum..kafası basmayan ve şimdilerde ortadan kaybolan birkaç paçavracı buralarda Trump doları mahvediyor, dolar değer yitirecek diyorlardı..
Ne oldu, kendileri değer yitirdiler..:kahkah:
Benim dolar reklamı yaptığımı zannettiler..:)
Muhtemelen iyide yamuldular..:cool:
Beğensekte beğenmesekte gelinen durum itibarı ile dolar güvenli limandır..
Dolari piyasanin cok altina satanlar var ama niye anlamadim
https://eksisozluk.com/btcturk--3905238?p=53
Çok zor bir durum olmalı yöneticiler için...
Dolar kurunu baskılayınca bu sefer de diğer yandan faiz pörtlüyor...