Sonuçta sizin elinizde bir sürü mal olduğunuzu söylüyorsunuz ve bu kadar detay bilgiye sahipsiniz. Hiç şirket yetkilileri ile görüşme imkaniniz olmadi mi..bizim azicik lot var uykumuz kaçıyor. Ama masallah bakiyorum siz cok rahatsizsiniz...
Nasıl bir sistem anlamadım. Adamlar sene başında yok su kadar ciro artışı olacak yok alacaklarin tahsilati üzerinde plan ile ilgili calisiliyor diye kapda duyuruyor.üzerinden aylar geçiyor hic biri olmuyor. Bu resmi duyuruya inanan bizim gibilerin ise mağduriyeti hergün artıyor. Ama hicbir kamu otoritesi gel bakalım bir hesabini ver demiyor...ben yaptım oldu zihniyeti oldukca borsada patronlar daha cok dolandirir bizleri..bizim gibi nice parçalanan yuvalar olusur...
😑😑😑
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kervansaray da babaları daha fazla dayanamadı oğullarının elinden aldı şirketi ve olumlu gelişmeler yasanmaya basladi kagitta. Bunda da aynısı olmali.mevcut yönetim tam bir fiyasko..aksi taktirde bir sirketi bile idare edemeyen patronların beceriksizliği ile ilgili şikayetler bimer cimer vb.yollarla üst yönetime iletilecek ve metal yorgunu olan kişiler bir sonraki seçim doneminde değerlendirmeye alinmama ihtimali ile yuzlesecektir. (Yüzlerce magdur yatırımcının şikayeti elbette dikkat çekecektir.)
Doruk Dağıtımın İstanbul'daki 6 mağazası (Pendik - Kıraç - Güneşli - Sarıgazi- Esenyurt - Maltepe) ve Bolu Mağazası müdürlerinin azilleri tamamlanmış, yerlerine Serdal Akyürek atanmış, kalan 8 şubeden henüz haber yok Ticaret Sicilde yayınlanırsa onlarıda yazarım bilginize