bu gün baya sıkı durdu hayret yani düşüncem degil de çıkıcam havası vermeye çalıştı ..spek patronun malını okuttuk tan sonra yön belli olur .bende yönün terse dönecegine inanıyorum biraz gevşer yataya bağlar sonra devam..
Printable View
bu gün baya sıkı durdu hayret yani düşüncem degil de çıkıcam havası vermeye çalıştı ..spek patronun malını okuttuk tan sonra yön belli olur .bende yönün terse dönecegine inanıyorum biraz gevşer yataya bağlar sonra devam..
45 84 ü gördü .dostum ama o arkadas hiç farkında degil trabzon limanı 6 tl iken .aselsan 16 tl idi thy 12 tl idi tüpraş 85 tl idi . şimdi trabzon limanı 34 tl tüpraş 93 tl thy 13 tl aselsan 18 tl iki ay önce 45 84 ü gördü
kıytırık şirket diyor bilançoya bakıyormu .bilişim ve ulaştırma sektörü her geçen gün büyüyen ve güzel bilanço temettü veren firmalar
çok güzel konuya deginmişsin evet gaz olayı hisseyi götürür yabanci ve şirket ortakları neden sattı sence hisseyi senin benim düsündüklerimi sence bu kişiler düsünemiyolarmı :D Y.T.D hayal kurmak çok güzel ama gerçekler herzaman acıdır :D
Not: AVrupa birliği yaptırımları yumuşak olacak söylentileri var ithalat ihracat kotta gele bilir bunu göz arda etmeyelim bence Y.T.D
bu konuda hem fikiriz arkasındaki gurup sağlam gurup degil tümosanda yaptığını yapıcak bu tahtada .elinde kalan 575 000 lot hisseyide sattımı belki bazen tahtaya destek atmak için baska kurumlardada azda olsa hisseleri vardır bunlarıda düşerken her kademede okuturlar .hisse yataydan çıkınca büyük ihtimal yön aşşagı .yukarı gidicek diyen hissede kalır hissede olan arkadaslarda dikkat etsin