Aman ne çok olacak,parça parça var,bunda toplamayı düşünüyorum
Printable View
Aman ne çok olacak,parça parça var,bunda toplamayı düşünüyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c9884d083b.jpg
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senelerdir bu kağıda girip çıkanları izlerim.
İlk aşamada ucuz bir hisse bulduğunu düşünerek süper bir beklenti içine girme ve şöyle olacak böyle olacak yazmalar;
ikinci aşama beklentinin hafif kaybolması ve hayal kırıklığı ile birlikte sabrın taşmaya başlaması durumları;
üçüncü aşamada ümidin, hayallerin, sabrın tamamen yitirilerek, küfür edilerek zararın kurtarılmaya çalışılması. :)
Arkadaşlar 2. aşamaya geçtiler galiba.
BULAŞMAYIN.
[emoji106] [emoji122] [emoji106] [emoji122] [emoji106] [emoji122]
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim ne güzel özetlemişsin. Aynen dediğin gibi. Yeni gelen veya gelecek olanlara bir kez daha düşünmeleri tavsiye edilir. Biz bulaştık tırmalıyoruz, siz uzak durun.
Bu aşamaları nerden mi biliyorum?
6 yıl önce 1.42 maliyetle bu kağıda girmiştim. Kağıt 2 lira olacak diyorlardı. Ve 6 yıldır bir daha aldığım rakamı hiç görmedi. Hep düştü. Hala yarısına bile gelemedi.
Uzuuuunn süre kağıtta bekledikten sonra, kaybettiğim parayı sineye çektim, başka kağıtlardan zararımı çıkarttım.
Bu kağıdın varlıkları da, projeleri de aynı bugünkü gibiydi. Bunlara güvenmiştik.
Hiç birisine güvenmeyin. Günlük yükselişlere bile güvenmeyin. Bunlar 1 gün verir 3 gün alırlar.
Çok güzel yazmışsınız,demek oluyoki yüksekten almış ve zarardasınız ve beklemek zorundasınız,ve içinizde hala bir umut varki çıkmasını bekleyerek zararın kapanmasını ve azda olsa birazcık karla çıkma düşüncesindesiniz,evet dedikleriniz doğru iyi bir hisse olsa bu tip hareketler yapmaz,ancak benim karımda bana zararımda bana,ben millet gibi kendimi bitirecek,sıkıntıya sokacak,üzecek vs miktarla borsaya girmem,girerim zararmı ettim beş sene o hissede kalmıştır,ancak eninde sonunda tahta kapanmadığı sürece her hisse çıkmıştır.saygılar.ytd