"2 ileri 1 geri"
Sen den de özür bekliyorum.....
Printable View
Avatarı2ileri1geri 2ileri1geri is offline
Sadık Üye
Duhul
Feb 2017
İkamet
Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
Gönderi
1,361
Blog Entries
3
Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
Yapma Merkürüm. Tecrübeleyim diyorsun ama bilerek mi yoksa bilmeden mi böyle yorum yapıyorsun anlayamadım? Özkaynaklardan en son topladığı 709 milyon bedelli parasını çıkar bak bakalım durum ne oluyor. Eksiye dönüyor eksiye. Bunun neresi mükemmel performans.
Yersen...
Yokluğumda yaptığınız doğru bilgilendirme ve düzeltme için Sn.Süvari, Sn Yeşil Bursa her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bence ne kadar teşekkür etsen az bile ''mercuryy'' çünkü aynı tavanın balıklarısınız dolaysıyle amacınız aynı biriniz çakıyor ötekiniz yakıyor yani kendiniz çalıp kendiniz onuyorunuz..Bende diyorumki endeks düşmeyi görsün
Allaha sığınırım , Allah saklasın , maazallah ! işte o zaman olacakları düşünemiyorum çünkü güven duyulmayan bir iş insanının şirket ve iştirak hisselerinden söz ediyoruz..Allah hakkımızda haırlısını nasip eylesin..
Sn.W.S.
Bu spek tayfası senin ruhunu karartmış.
Aydınlanman için eleştirilerine kısa cevap veriyorum. Ama nafile anlamıyorsun...
Sana gün içinde geniş çaplı açıklama yapıcağım.....Ufkunu açacağım.
Sn.Oksijen, Sn.2 ileri 1 geri ------ikinizden de özür bekliyorum.......
-Doğrudur.
-Matematik yalan söylemez.
-Lakin piyasada pek yanılmaz.
-Piyasa, GÜVEN var mı diye bakar.
-7-8 yıldır taşıdığım holding hissesini bedelliye(halka ırza) katılmamak için 1.25 ort ile sattım, sattığım hisse ile 30 tl ort. İle aldığım hisseleri 38 tl den sattım ama 45 i gördü, geriye geldiğinde 35 tl den geriye alıp 40 tl den sattım
-peki bu hisse neydi?
-arz da dolaşan hisse sayısı 10-11 milyon lot, brüt 150 milyon kar açıklayan, üretim yapan ürettiğinin % 80 nini ihraç eden, DEVLETE VERGİSİNİ VEREN, satışlarını her sene artıran, ar-ge merkezi olan bir şirket
-peki bu grup şirketleri ne üretiyor? Ne kadar hisse dolaşım da?
-sürekli bedelli üretiyor, zarar açıklıyor, arkası yarın haberler gönderiyor, MİLYAR lotlar dolaşıyor
-geçmişte açıkladığı 2017 yılıydı sanırım, ŞEYl(kaya) gazı olayını fiiliyata geçirmiş olsa idi muhakkak ki bende dahil bedellisine de katılırdım, işlem fiyatı da herhalde 3 lira 5 lira hatta 10 lira bile OLABİLİRDİ?!.
-sahibi yada baş yöneticisi Amerikan vatandaşı olduğu içün, Amerikan devleti gibi SÖMÜRÜYOR, EZİYET EDİYOR, devletinin demokrasi getirecem diyerek ırak ta Suriye de vs… birçok Müslüman devlette iç savaş çıkartarak milyonlarca insanın kanını malını canını namusunu kirlettiği gibi..
-işin tahafı ise başyönetici en itibarlı iş insanı gibi her yıl reisicumhurla baş başa GÖRÜŞEBİLİYOR?!.
-SONRA DENİYOR Kİ, BU HİSSEYİ SİZE ZORLA MI ALDIRDILAR!!!