Ahmet bey alah aşkına İstanbuldaki trafik hangi metropolde var..
2 tane ara sokakta 2.5 saat geçirin..
avrupadan anodolu yakasına bir bayramda yakınızı ziyarete gitmek için 4-5 saat yolda geçirin ondan sonra görüşelim..
yurtdışında 15-20dklık hadi 1saatlik trafik maceralarınız ile istanbulu bir tutuyorsunuz..
istanbul özellikle son reina saldırısından sonra marka değeri sıfırlanmış bir şehirdir..
şuan istanbulda binlerce boş milyon dolarlık (kağıt üstünde) değerlemesi yapılan konutlardan geçilmiyor..
bu devran bir yerde çok acı bir şekilde kırılacak özellikle ataköy-zburnu sahilini incelemek gerek benim yaptığım basit bir hesapla sırf bu sahil şeridinde 3 bine yakın boş milyon dolarlık konut var..
türkiyedeki hiç bir milyoner(parayı havadan bulmadıysa) bunları almaz veya ticaret yapan kimseye bu salak menkülleri satamazsınız..
yabancı alırmı bilemiyorum.. alınsa hayalet gibi bomboş durmazdı heralde bu konutlar..
öteki orta sınıf lüks hayalet residence konutlardan bahsetmiyorum bile(beylikdüzü basın ekspres hattı vs..)
bence türkiyede gayrimenkul alınabilecek tek yer ege akdeniz hattıdır türkiyede başka yaşanacak bölge kalmadı..
size dediğim gibi gelin Antalya/kaştan size yer alalım :) hem çok değerlenecek hemde insan kalitesi çok yukarda ben istanbulda bile vegan restoran bulamaz iken kaşta bulabiliyorum mesela..
bence istanbul her açıdan ölü yatırımdır artık.. (kalabalık semtlerde dükkan vs alınabilir ancak konut kesinlikle alınmaz)