Çelik donla hareket imkanı yok malesef trade edemiyik
Printable View
Çelik donla hareket imkanı yok malesef trade edemiyik
ABD ÇİN POLONYA SIRBİSTAN BREZİLYA TÜRKİYE JAPONYA İTALYA
Bu 8 takım üst düzey birbirine denk güçteler ,diğerleri figüran
Kendi aralarında ki maçlarda O gün kim daha motiveyse ,formdaysa ,sakatı az ise şans da yanındaysa
İtalyanlar Eleme grubunda 3-0 bize kaydılar Umarım bu sefer biz kazanırız Vargas günüdeyse tek başına maçı alır
Yaw yokmu düğmeye basacak bi babayiğit şöyle billuru kuvvetli
herif 10 bin altına inmem diyor
ulen pala kontratları bana verdin ve sert aldınya......:party::bravo::halay:
Vargas hep gününde, tek eksiksiği bazı anlarda maçın gidişatına göre smaç servis atmaması gerekiyor,..bence diğerleri gününde olursa, örneğin son Çin maçını Elif aldı,..Çin maçında Ebrar çok kötüydü,...Ebrar da yerini bulursa İtalyaya karşı şans yükselir,..Özbayın sakatlığı ise hoş olmadı,..
takımda genel olarak, servis ve blok sorunu var, bu manada Zehranın da gününde olması gerekiyor,..
selam sn indregandi iyisinizdir inşallah, nickim farklı ama beni tanırsınız ama gizli tutacağım kendimi :)
dün de iyi aldım puanları hedefim doğrultusunda ama foruma yazmadan trade etmenin kafa rahatlığını ancak yazarak edince anladım, eskiden hem yazar hem trade ederdim ama yaşlanmışız artık, dün uzun zamandır yaşamadığım kafa ısınması ve düşünce karmaşasını hissettim, normalde stopum ve stratejim pozisyona girerken ne ise çok katı olarak uygulardım ama dün bir keresinde stop uygulamadım taahhüt etkisi yüzünden.
ne günlerdi be eski günler, kuzular, gökhan fındıklar, kaos :oleyo: