Kafamdaki oyun düzeni oynanırsa artı veya çok cüzü düşüşle kapatabilir bugunu:)
Printable View
yasağa karşısınızda hastalık karantina ile yavaşlatılıyor buda otomatikman evinde otur anlamına geliyor.
83 milyon otursun evinde demiyorum çalışan 1 milyon üreten 1 milyon bakar bu 83 milyona ama başımızdakiler trollere ve yandaşlara verdiği için kimin ihtiyacı var işe paraya o kalabalıklar bundan oluyor.
pandemi sürecinde işsizlik sayısının artışı ile milyoner sayısının artışı bakalım nasıl olmuş
ha gerçi onada tüik kılıf uydurur.
gelelim tarikat meselesine
bu ülkenin başına ne geldiyse tarikat meraklıları yüzünden geldi.
ha dindar de ha muhafazakar de ha şeriatçı de ha tarikatçı de
hepsi aynı boka çıkıyor.
benim din ile siyaset ile işim olmaz
ama siyasete dini alet edip burada ahkam kesenlerin hristiyanlardan bile daha aşağı olduğunu kendileride biliyor.
ayrıca benim yazımda din siyaset yoktu ülkenin vatandaşı ölüyor buna izin veren ülkeyi yönetenler siz buna siyaset din diyorsanız maşallah derim aklınızı başınıza toplayın bencede
Sn. Bozkurt, evladınıza acil şifalar dilerim. İnsanın kendisi veya eşinin hasta olmasıyla evladının hasta olması arasında çok fark oluyor ancak yaşayanlar bilir. Ciddi bir durum olmadığını umuyorum. Benim kız kardeşim sanırım 12 yaş civarındaydı aynı teşhis ve ameliyat önerisiyle karşı karşıya kaldık. Annem korktuğu için yaptırmadık. Şimdi 28 yaşında gayet sağlıklı. Biraz dikkat ediyor, spor yapıyor v.s. Umarım siz de ameliyatsız şekilde alternatif destek tedaviler ile atlatabilirsiniz.
Sn. Ayhan size ve ailenize acil şifalar dilerim. Test sonuçları doğası gereği hatalı olabiliyor. Doktorlar röntgen sonuçlarına göre daha isabetli teşhis ediyorlar. Röntgen sonucunu dikkate almanız daha iyi olabilir. Umarım bir an evvel ailecek sağlınıza kavuşur, antikor üretmiş şekilde kış aylarını karşılarsınız.
dün bankaları kötü kapattılar, bugün bir kademe artı gösterip artistlik yapıyorlar.
borsa iyice zıvanadan çıktı :drunk: