forumdaşım yazdığınıza göre siz haftalık , uzun vade yatırımcısısınız.Benim sermaye küçük olduğu için günlük al/sat yapmayı düşünüyorum. işe yarayan sistemerini yazan olursa çok makbule geçer.
Printable View
Haftalıklarda istediğim bar oluşmadı.. 136900 ün altına sarkma yapıp dönmesini beklerim.. Geçen temmuz ayında iki kez denenip kırılamayan 134 bin bölgesinin altına hızlıca sarkıp döneceğini düşünüyorum.. İstediğim kırılım bu değil..
Puhahaha dayı neyi alacaksin neyi satacaksin kendini kandırma
Yol yakında iken git.
Örnek aldın mali düştü 1 kademe ne yapscan satacak misin ?
Bekleyeceksin diyelim bekledin 5 sene çıkmadı
Neyi aldın neyi sattın
Git soğan patates boya kablo vida tahta MDF al sat daha iyi ne aldığını fiyatını bilirsin
MDF fiyatlari nda % 50 artış beklentisi var..
Al sana tuyo.
sevgili forumdaşlarım kolay gele benim tespitimdir
borsa'da günlük al sat işini profesyoneller dışında yapanların kazanma oranı çok düşüktür boşa uğraşmayın, yorulmayın, üzülmeyin ve piyasa ile inatlaşmayın.
ama hırs yapmayın uygun bölgeleri iyi tespit edip alıp beklemek en güzeli normalde VİOB topiğindeyiz ama iyi hisselerde olmaya bakılmalı gerisi kendiliğinden gelecektir diye düşünmekteyim
eylül ilk haftadan beri taşıdığım tuprs tahtasından çıktım, 113 orta vadeli bi direnç gibime geliyo, az mmiktar thy devam
buralardan favori kağıtlar eregl ve sahol.. eregl tejkniği iyi ama bi kaç güne bi şey yapmazsa çıkarım pozdan.. sahol ise marlboro haberi çok yakın diye düşünüyorum, beton tesislerini sattı, sıra sigarada
E dayi ne yaptıklarını anlamışsın. Yanı burda kazanmak zor . Ya insider olacaksın ya adamların tarzına uygun hareket edip dönemsel 3 5 birşey tirtiklayacaksin. Bunlar gittiğinde bütün analizlerin tutacak. Bunlar gitmeden dip neresi kimse bilemez. Yok daha düşmez artık diyorsun düşüyor ama. Koca işbankası düştüğü hale bak. Koca oğlan tüpraş dayi arsasını vermezler şimdiki piyasa değerine ama düşer mi petrol devrilsin gözünü 90 da acar. Içine edilmedik ne bıraktılar allahini seversen. Pozisyon alıyorsan da bunların gidişine kademeli 3 4 yıllık pozisyon alacaksın. Bunlar varken buralar bile zirve. Bunlar gittiğinde buraların altı yok.