Spotta 18.84 maliyetle vardı sabah 19.52 den verdim.
ben trade tarafındayım.
Printable View
PIST 100 de aşağı yönlü formasyon çalışması mevcut ,
uygularsa ona göre değerlendirecez.
bir hisseyi kendi başına konuşmuyoruz.. birbirine karşı trade ediyoruz.. herhalde bu açıdan bakıldığında önemli olanın volatilite ve hacim olduğu açık. thyao hacim koşulunu gayet iyi karşılıyor.. karşı bacağında pgsus ile gayet güzel trade ediliyor zamanlamayı iyi belirlersek..ayrıca kamu argumanı da zayıf, trade açısından..
zaten yazımda "tandem hareket" demişim, yani performans farklılıkları üzerine oyun kuruyorum.. 1-2 sene sonraki olası fiyatı üzeirne değil.. ve viop pozu alıyorum.. yani aralarında %2-3 fark yakalasam kaldıraçlı %20-30 yapıyor teminata göre.. benim için gayet iyi.. onu değerlendirip bir başkasına yönelirim..pgsus isterse 300 tl olsun, benim için önemli olan o oraya çıkarken thyao ne yapıyor.. ki aralarında bir trade fırsatı oluşuyor mu??
Bir de sanırım her otomobil firmasında aslında piyasada bulamayacağın ama listeleri fiyatı dipte göstermek için kullanılan model ve donanım var. Bu sadece kağıt üzerinde olan bir durum. Aslen öyle bir araç yok. X TL den başlayan fiyatlarla denen X kısmını dolduruyor ama öyle bir araç hiç var olmamış :)