bu işler belli olmaz..
borsa ters köşe yeridir.. kimi fiyatladığı da belli olmaz
Printable View
Hisse vadelilerde hacim
https://i.hizliresim.com/q0x4ixx.jpg
geçen hafta başlayan alımlar ve seneryom vardı KK bu hafta kayacak oylar ve bazı kurumların gizli yaptırdığı gerçek anketlere göre bir hareket bekliyordum hafta sonuna yakın bunu şuanda uyguluyorlar , ama ne kadar devam eder katalizörü okuyan biliyor.
teknik olarak KK çıkarsa sandıktan pıst 100 için 4800 üzeri günlük kapanışlar 5100 beklerim.
Aha üüüle malsız seyredersin ralliyi, biz zopa yerken neredeydin dayu :) nerde la bu 3bin,hani ücbine gideceğüdük, hayın pala yine kandırdı bizi :kahkah:
Bugünkü yeşillenme dozunda CDS in aralıktan bu yana ilk defa 500 altına düşmesi de etken olmuştur
aldık bakalım nasıl olacak .. vadem uzun ekrana bile bakmamayı planlıyorum .. %50 üzeri banka portfoyun .. son trendden xbank yeterince nasiplenemişti.. trend devam ederse xbank baya alacağı olabilir. riskimi aldım garan ve skbnk taşırım her türlü artık yapacak bişey yok :).. kısmet .
He halükarda İnce nin işi pazar akşamı bitmiş olacak.Çekileceğini düşünmüyorum.Öğleden sonra borsa baş aşşa olursa kimse şaşırmasın.
Olası bir KK zaferinde borsayı önce alırlar sonra çok sert basarlar bence.Borsanın geçen seneki füzelemesinde baş motivasyon para basılması düşük faiz ve yüksek enflasyon idi.KK ile birlikte normal ekonomik uygulamalara dönülecekse borsada ralli bekleyenler hangi ekonomik neden le bekliyorlar acaba merak ediyorum.