Originally Posted by
selamunaleykum
1- herkes biliyor ki, bu şirketin GUNCEL mal varlığı 7 otel, bir sürü arsalar vesaire vesaire EN AZ 1,5 MİLYAR TL yapıyor... Bilançoda 500 Milyon TL gösteriyolar...
2- İkide bir kot dışı kot dışı diyen VOL-BOK ve ekibi, görevlerini yaptılar... Görevleri bitti.. Artık hissede kaesindelanların öyle 20 kuruşlardan 30 kuruşlardan 40 kuruşlardan mal verecek KY yok. Ama ihtiyacı olupta satanlardan, maliyeti düşük olanların v.s ellerindeki mal VOL-BOK ve ekibi sayesinde yeterincede mal topladılar. Adam vazifesini iyi yaptı hakkını teslim etmek lazım VOL-BOK un.... Adam kadıköyden -zeytinburnuna geçiyor, Avrupaya seyahete gidicem diyor yurtdışına gidicem gelince yazarım diyor....
3- Zt ve bence arka tarafta ss, bana göre selim mutfagın arkasında kendi misyonunun gereklerini yerine getiriyor. Bu misyonla ilgili burada hiç bir şey yazmak istemiyorum..Ama ss bey in borsada GS ile olsun kendi şirketiyle ilgili olsun SPK nın suç duyuruları var mıdır? SS zaten borsadan para kazanmaya bayılır.
4- KY yı bıktırdılar... bunların karekterinde bu var... Ortalama her 5 yılda 6 yılda bir hareket çekerek KERVAN a eski adıyla CEYLAN a bi hareket çektiriyolar. SOn 15 yıla 16 YIla baktığımızda zirveler 2,5 TL 4 TL 6 TL falan dı.. Ceylan iken 12 TL diyenler çıkabilir aranızda yanlış biliyorsun diyebilirler.. Ama Sermaye artırımı falan yapıldı... Grafikte 6 TL gözüükiyor... Bu bağlamda en son 2012 yılında en son ciddi yükselişini yapmış ..2018 yılındayız....6 yıl geçmiş...Borsadan para kazanmayı seviyolar....kim ne derse desin seviyolar... Yakın zamanda bizim hiç beklemediğimiz süpriz haberlerinde kamuoyuna duyurulmayısıyla ciddi haberlere gebe olacağını düşündüğümüz günler gelecektir.
5- Bu hisse ilk kez gözaltına düşmedi geçmiştede düştü ve çıktı... Geçmişini iyi okursak bunlar her zaman dip fiyatlarla yatırımcıları bezdirip ellerindeki mala göz diken sonra zirvelere götürüp yine yatırımcının eline veren zortlaklardır.. Zortlayıp zortlayıp batıyoruz deyip sonra birden bire tamam kurutulduk la borsa hareketlerinden para kazanmak ruhlarında var huylarında var.
6- Bu bağlamda 2018 yılının kervan yatırımcıları için çok iyi geçeceğini düşünüyorum....Umarım zararlarından kurtulabilirler...