neredeyse eksi 3 yapti. Hal ayni dusuncede misiniz... birisi kardan zarar yazarken digeri zararin dibine vuruyor. Knedime kiziyorum. Kozaldaydim. Birisinin sozuyle oradan cikip buraya geldim...
Printable View
Kapanışa kadar toparlayıp açıldığı gibi kapatsa yeter bugunde yerinde saydı deriz artık :(
Dur bakalım.. günlük bakma.. endeks nekadar daha düşecek ve bunlar nereden tepki verecek ona bakalım.. bir haftadır çıkıyor kağıtlar.. arada böyle bahane ile düzeltmeler zaten gerekiyor ama sonrasında hızları kesilecek mi o önemli.. hergün yükselecek halleri yok galip kağıdı değil bunlar..beklentilerdw bir değisiklik yok ve kozalaklara özel bir habwrden dolayı dusmuyorlar sonuçta
Kozaa ipeke arasindaki fark konusunda da 500 kez yazıldı artık.. açıklamaya gerek yok..
Sil-ke-len-me-yinnnn!!!!!
Hayırlı bol kazançlar.
iste mesele o. Yani devamli mi cikacak bunlar? E goruyoruz bu adi kagit yukselirken kozaayi takip etmiyor ama inerken onu takip ediyor. Yai bir duserlerse bunu kimse tutamaz gibi gorunuyor. Yani su makas olayina gelince. Su ana kadar o makasi kapatmaya yonelik hicbir hareket yok...
Hala aynı fikirdeyim hisseme güveniyorum .. şu an hız kozada olsa da sıra bizede gelecek .. 440 lari gördük 1 ay önce bu hissede oyuzden super şu an
.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.