Aynen topladım demiyor toplayacağım diyor
Printable View
öyle bir şey yok teklif herkes için geçerli ve sanki herkes hissesini verirse ne kadar bu işe para lazımsa onu ayırmak zorundalar. kimse hisse satmazsa 40 liradan o paranın bir kuruşuna dokunulmaz.
Ben bu işi anlamadım anlayan varsa anlatsın
şirket elinde olmayan hisselerin tamamı için gereken parayı ayırmak zorunda. bu bir zorunluluk 20 milyon ayırdım bu iş için diyemez. o zaman önce gelen satar hissesini paramın yettiği kadar alacağım demiş olur. 1 lot bile satmayın kalsın adamın parası cebinde.
Neyse bugünkü 1 milyonu aşan hacimi yorumlayacak var mı?
neyse benden bu kadar. mrshl e fazla takıldık. izocm yi ihmal ettik. boya değil yalıtım daha önemli. zaten uzun yıllardır badana boya işi yapan bir yakınım mashl kaliteyi düşürdü iyice artık dyo boya aldırıyorum müşterilere demişti.
Maho ; balıkadam ,zor ve bana bunlara dikkat edin bunlar çete gibi ibareler kullandı .Dikkat ederseniz balıkadam ve zor Marshall formunda yazınca kalite arttı.bu Maho tam iftiracı biri yahu.neymis izocamdada aynısını yapmisiz.
gene ne oldu sana zırıltı gece 12 olunca bir şeyler oluyor sana. tam benden bu kadar demişken atıp tutmaya başladın arkamdan. kalite düşmesin diye gitmemi istemiyorsun herhalde. o kadar bilgi paylaştık milletle birine yalan diyemedin. gittin açtın başka mevzuları. çete kelimesini ben hiç kullanmadım. yazıları takip edenler nasıl paslaştığınızı çok iyi anlıyor zaten.