Printable View
Reha bey gozukmedigine göre. Sarışın imalatinda sıkıntı var..[emoji4]
Alıntı: Originally Posted by carkos Reha bey gozukmedigine göre. Sarışın imalatinda sıkıntı var..[emoji4] Bir akrabamın kızını istemeye Bizanstan geldiler, gece yarısına kadar orada dikeldik. :( Hem Bizanslı, hem de üstüne üstlük laz olunca, bir sittir olup gitmek bilmediler! :vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bir akrabamın kızını istemeye Bizanstan geldiler, gece yarısına kadar orada dikeldik. :( Hem Bizanslı, hem de üstüne üstlük laz olunca, bir sittir olup gitmek bilmediler! :vk: Aman abi o nasıl laf :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Aman abi o nasıl laf :kahkah: Dosdoğru laf işte, 9 saat dikeldim yahu! :seyt:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Dosdoğru laf işte, 9 saat dikeldim yahu! :seyt: Gelenler kısa kesse idi şu anda 5 sarışınla dans ediyor olucaktı...[emoji4]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Dosdoğru laf işte, 9 saat dikeldim yahu! :seyt: Hazırolda bekletir, bizansın lazları, davşanlılıları.. :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=8GyoQ0LBvng
Alıntı: Originally Posted by carkos Gelenler kısa kesse idi şu anda 5 sarışınla dans ediyor olucaktı...[emoji4] Valla, doğru lafa ne denir! :bravo: Rötar aldırmak için, ırakı damnatıyoruz! :vk: