Doğru diyorsun .Takas bank nedeniyle bankalardaki günlüğe göre daha yüksek oran veriyor .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Emlak vergilerini ve rayiç değerlerini arttıracaklar. Ayrıca konut stoğu fazlası oluşma ihtimali var.Bu da 5 evi olanın 2 sinin boş kalma ihtimalini güçlendiriyor. Buna ek olarak kira gelirlerinden alınan vergilerdeki istisna indirimleri kaldırıldı.
Türkiye nüfusunun %90'ı asgari ücret veya yakın maaş alıyor. Kalanların ise zaten evi var Hasan amcanın kiracısı olamazlar.
Bu durumda adamın maaşı 2000TL ortalamalarda geziyorsa nasıl olacak ta Hasan amcaya onu tatmin edecek kirayı ödeyecek?
http://www.trlibor.org/
Buradaki o/n olarak belirlenen oranın altına düşmüyor diye biliyorum. Paranın her gün 9-9.30 arasında getirisini görebiliyorsunuz. Ayrıca 15.30 a kadar para serbest olması itibariyle, meblayı burada bulundurmak daha mantıklı geliyor bana, yanlış mı düşünüyorum. Daha fazlasını bilenler yanıtlayabilir mi?
Yüzde 90 ı asgari ücret midir bilemiyorum ama bir evde anne baba oğlan çalışıyor .3 maaş,4 maaş giren evler var ..
Polis maaşı 5 bin ,öğretmen 4 bin ,doktor 8 bin ,imam 5 bin aldığı sürece hasan amcaya müşteri çok olur rxpu [emoji6]
Hele eşide çalışıyorsa cocugu hangi özel okula gönderelim bile derler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her seçim öncesi aynı nakarat. ya kandile bayrak dikiyoruz ya mimbiçe giriyoruz. yada fıratın doğusuna askerleri yolluyoruz.
Hele bugün bahçelinin sarı yelek hakkında konuşması .
her gün birileri çıkıp halkı tehdit ediyor. biri başlarını keselim diyor bahçeli çıplak yatıralım diyor.
bu fransadaki sarı yelek bunları neden çok korkutmuş heleki bahçeliyi.
Amaç yine halk kutuplaştırmak kendi yandaşlarına seçim gazını vermek. oy kaybını engellemek.
Türkiye de asgari ücretli çalışan oranı %41 civarı diye geçen hafta açıklanmıştı. Bu oran İngiltere Almanya gibi ülkelerde %5in altında. Varın siz hesap edin durumu.
Türkiye de görüntüyü değiştirebilecek tek unsur IMF ile yapılacak anlaşmadır. Buna hemen yanaşılacağını sanmıyorum ama görüntü IMF in kapısının çalınacağı yönünde...