merkez bizle başak geçiyor
Printable View
Ecb/lagarde: Toparlanma hızı belirsiz
ecb/lagarde: Büyüme senoryoları euro bölgesi'nde gsyh'nın bu yıl yüzde 5-12 arasında daralacağına işaret ediyorlar
ecb/lagarde: Ekonomide daralmanın büyüklüğü, karantina tedbirlerinin ne kadar süreciğine bağlı
Ecb/lagarde: Benzeri görülmemiş ekonomik daralma ile karşı karşıyayız
Ecb/lagarde: Euro bölgesi halklarına yardım için elimizden gelen her şeyi yapmaya bağlıyız
ecb/lagarde: Para politikasının tüm üye ülkelere aktarıldığından emin olacağız
ecb/lagarde: Euro bölgesi ekonomik aktivitesinde benzeri görülmemiş bir düşüş var
ecb/lagarde: Ikinci çeyrekte salgının ekonomik aktiviteye etkisi ilk çeyrekten daha ağır olacak
Ecb/lagarde: Enflasyonun önümüzdeki aylarda kayda değer şekilde düşmesi büyük olasılık
Bist < 100.000
Avrupa Merkez Başkanı Lagarde : Bütün Euro sistem adına şunu söylemek isterim , Bu küresel bir salgındır en yüksek önceligimiz insanları yaşatmaya çalışmak ve bu virüsü engellemektir , bir önceki toplantıdan bu yana 3 milyon insan enfekte oldu , ölüm eğrisinin biraz daha yatay seyretmeye başladığı gibi görünsede unutmamamız gereken bir şey var her ölüm bir trajedidir , geride kalanlar icin her kayıp bir trajedidir , onlara başsağlığı dilemek istiyorum , derin bir şekilde en içten dileklerimi sunmak istiyorum, doktorlardan , hemşirelere ambulans şoförlerinden bu virüsle savaşta hayatlarını tehlikeye atan herkese teşekkür etmek istiyorum .