Printable View
Alıntı: Originally Posted by regal1 2,50 den sattık 2,30 dan aldık. hadi bilin bakalım bu hangi hisse. Baby hisse tabikide
Altın hafiften başını kaldırdı sn Dr Webster.
Alıntı: Originally Posted by Kemtuz Altın hafiften başını kaldırdı sn Dr Webster. Secim sonucuna gore ya 2000 ya 1800 u bekliyor Suan sela okuyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Secim sonucuna gore ya 2000 ya 1800 u bekliyor Suan sela okuyor Altin fonunun mantigi nedir acaba? Neden insanlar gram altin almak yerine altin fonu satin aliyorlar?
Alıntı: Originally Posted by fon_fan Altin fonunun mantigi nedir acaba? Neden insanlar gram altin almak yerine altin fonu satin aliyorlar? Vergi yüzde birken bir mantığı vardı . Şimdi kalmadı. Ama kendi adıma altın fonun olmasa da elim fon almaya gidiyor.
brent %3 vurmuş AES alacak cesaretim yoktu onceki yediğim dayaktan sonra
Alıntı: Originally Posted by Webster Baby hisse tabikide Üstadım baby hisse değil. "malum" hisse...diyelim :halay:
Alıntı: Originally Posted by Webster Secim sonucuna gore ya 2000 ya 1800 u bekliyor Suan sela okuyor üstadım ikindi namaızdan sonra kaldıracaklarmış. "İyibilirdik" mi diyeceğiz bilinmiyor. 1750 görürse bu sefer almam.