bir aydır düşen piyasada artı yazdı, bi satıp seyirci olmakta fayda telakki ettim
Printable View
Olay budur!!
olan bir şey yok. 3 gündür buraları aşağı geçemedi.
bugün de 1470 altına gitmezse zaten tepki ihtimali artar.
long dedim bile. şortları da kapattım.
Bazı forumdaşların üslubu hiç hoş değil gün içi al/sat yaparak neden para kazanılmasın? bunu yapan milyonlarca insan var Dünyada...yardımcı olacak bilgi vermek yerine moral bozmanın anlamını çözemedim.. en azından bizim borsanın Dax,dowjones gibi sürekli sistemleri(al/sat yaptıran) düzen bir yapısıda yok, geçmişten hatırladığım kadarıyla saatlik 5-16 üssel hareketli ortalamanın kesiştiği zaman al sat yaptığın zaman gayet de iyi para kazanılıyordu..Ben daha iyi bir sistem var mı , acaba paylaşan olur mu diye sormak ve bilgi edinmek istedim..Sonuçta burada biz çoğu yatırımcı 10-15 kontartla işlem yapıyoruz,Trilyonlarca doların döndüğü,Piyasaların çoğunun aynı yönde hareket ettiği bir dünyada bir sistemin burada paylaşılması herhalde borsanın yönünü değiştirecek değil..
Sn Lance, para kazanan sistemi olan kimse paylaşmaz. Geriye doğru 10 yıllık veri ile, 1 5 15 60 dakikalık günlük bakarsanız, piyasada mevcut sistemlerin hepsi bir yerde alır başka yerde aldığını verir.
Zaten birisi sistemini paylaşsa ve çok iyi sistem olsa bile muhtemelen size uymaz. Kendi karakteriniz neyse ona uygun kendi sisteminizi kurmanız gerekir.
Başarılar dilerim.
Para Mara kazanmak mümkün değil yasak sanki. Bankofculara secde etmiş
EREGL yi 20 kademe çizse bimas ı sıfır yapsa GARAN ı da 5-6 kuruş alsa..
ykbnk aktif pasif yapsa borsa artı olur zaten..
Ne maliyeti var bunun..
50 100M tl..
Hayır bunu neden yazıyorum..
1380 1400 falan..Bunlar boş işler..
4 tane kağıt
Eskiden yüzde 2 falan düştü mü kapanışa 2 saat bile olsa ekran kapar giderdik..
Şimdi yapamazsın..
bir torba laf konuşup,
hiçbir şey söylememek de bir zanaattır.
herkeş yapamaz. asdasaddas.