+%1.25 endekste, tkfen -%0.45
toparlamis hali buysa yandik biz :drunk:
Printable View
Gidecek hisse götünü başını oynatmaz.. Alış fırsatı vermeden bam bam gider. Bunlar mal yediriyor resmen. Yine milletin üç kuruşunda gözleri
Kesinlikle oyle Iyi Bilanco geldigi 2021/3 de Naci Agbal krizine ragmen garip bi sekilde dik durmus Onun sonunda Iyi Bilanco gelmisti . Endeks zirve tazelerken su hali , malumun ilani . 1/11 oranim 1/12 olmaz insallah yoksa bi en az 6 ay daha gider :(
Göstergeler sat diyor ama umut dünyası bu arada siz sattınız herhalde yasdıklarınza göre
Tersine kaldiracta da arttirdim miktari , her seferinde yaniltmadi beni ama umut dunyasi 1 kere yaniltir belki diye iste bekliyoruz . Ancak bile bile lades benim yaptigim . 3 sene sonunda Dolar bazinda yariya dusmusum atsam atilmaz satsam satilmaz . Bu onursuz kopeklere verecek lot yok bende
Gunaydin
Halen sabirli umudunu yitirmemis kardesler var burada. Bravo valla.
Hesap kitap yapacak degilim.Hissenin mudavimleri daha iyi biilir.
Doviz 4 kat gitti Enflasyon 80. Hissedilir enflasyon 200. Bu kagit bu veriler ile 200 tl olmaliydi. Ki yillardir 20 tl lerden tasiyanlar var. Ettiginiz agir sozlere tamamen katiliyorum. OBASE bile tavan tavan gitti !!! Alti ustu 20 30 nilyon dolarcik sirket.
Bu zirtapoz Tandir donusum den bahsediyor. Olm once gendini donustur :kahkah:
Senin anlayisindaki yonetim tarzi demode artik. Bilanco super gelse ne olacak ? 2 tavan yapar sonra yine basar. Basiretsiz yonetim :vk:
Sayin Goodbye
Santiyelerde calinan paralar tazmin edilmeden ( edilir mi edilmez mi bilmiyorum) oyle super bilanco falan gelmez . Adamlarin santiyesinde 45 gun izin yapiyor calisanlari bizzat sahidim bu sirket kendine gelir mi . Ahbap cavuslar dolmus sirketin icine onlari besliyoruz iste . Nereden tutsan elinde kaliyor , Pandir donusse ne olur donusmese ne olur , haniminin ilk okullarindan getirdik adama koskoca holding emanet ettik
Şu ana kadar hareketlerinden orta veya iyi şekerli bir bilanço geleceğini seziyorım. Ancak bu kanckk hissede 50 hedefimi 37 ye revize ettim