Uzmicekmis.enf 8.6 olmuş .ben olsam 4 er artttiririm.hic acımam[emoji39]
Dudu yada acımam borsa düşer diye.
Uzmicekmis.enf 8.6 olmuş .ben olsam 4 er artttiririm.hic acımam[emoji39]
Dudu yada acımam borsa düşer diye.
0.75 olasılık bence çok güçlü ....
1 şimdilik mümkün değil...
0.5 durumu kurtarmaz....
Tarımı Venezüella da yapicaksak mevduatı da orda yaparız artık[emoji39]
kkm için yırtınan bir yönetim üstelik kkm neredeyse ülke için hayat memat meselesi haline gelmişken dth'larda %4 faize izin vermeye başladıysa gene bi iş çeviriyorlar demektir. bakalım arkasından ne çıkacak.
hiç huyum olmadığı halde herşeyin ardında bir tezgah arama sanatını bunlar öğretti bana. dış güçlerin oyunu lafı niye hiç dillerinden düşmüyor? dervişin fikri neyse zikri de odur da ondan. 18 aralıkta millete oynadıklarından daha güzel oyun varmıdır sizce?
misal bugün devlet hastanesine randevulu gittim doktorlar grevde acil dışında hastane kapalı dediler, e hani sen kabadayıydın senin memurun emrin dışında nefes alamazdı? akp'li cenahın bu kadar çok özel hastanesi olunca devletteki doktorlar istediği kadar grev yapsın, hatta mümkünse yapsın oluyor demekki.
hal buyken yukarıdaki reportaj videoları sonuna kadar izleyebilenlerde mangal gibi yürek var bence, ben izlerken kalp krizi geçirecek gibi oluyorum. bir ülke bunlarla nasıl ayakta kalıyor, günlük hayat nasıl normal şekilde devam ediyor hayret ediyor insan.