sanirim ipekenin sert bir yukselis yapmasini ve kozaaya gecmeyi dusunuyorsun. Benim de niyetim o ama goruyorsun. O firsati vermiyor...
Printable View
iki kagit arasindaki iliskiye farkli zaman araliklari icin pek tabiki baktim. Ama gunluk bazda su yukarida cikarken takip etmeme ama asagi inerken kozayii takip etme olayini kastetmistim. Beni asil sinirlendiren burasi. Yoksa borsanin geneline gore kagida kimse bisey diyemez. Endeks eksi 3 dusmus bu eksi 1 e yakin.
Dostum bunlarin hicbiri benim fikrim degil.. gecmis rakkamlar ve gelecek hateketlerin hep beraber analizi..hepsi grafiklerde rakkamlarda var.. sana tavsiyem kozalak forumların geçmiş hareketleri hakkinda anladığım kadarı ile bilgin ve fikrin yok..sana tavsiyem bir önceki ve iki önceki tepelerini grafiklerden bul.. sonra forumlarindan o yukselişlerinden önceki ve sonraki 20 günluk postlarını oku.. üst üste bindirilmiş grafiklerini hareketlerini iyice incele. . Bunları yapmak gerek.. kozaa forumunu daha çok takip et.. fikir sahibi ol.. yandık bittik edebiyatı hem seni hem okuyanları yanlış yönlendirir..
gelmedimi artık zamanın.
Bu hisse yarın 4 .xx lere düşücek .. kimse girmesin bu hisseye . Size böyle yakışır. . Şurada denizkiraz beyi dinleseniz yeter zaten birde koza kozal ipek ilişkisini bilmek gerekli tabi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En yüksek koza ile ipek arasında 2.25 fark oldu ,sonra ipek kozaayi geçti 2 gün 8.5 leri gördü.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.