mandradasutvar ''milyon lot olunca insan kendini zengin hissediyor'' :kahkah: Aynen öyle kardeş çok haklısın ancak o bahsettiğin mutluluk bizim gibi 1.30 tl altı ve üstü maliyetliler için değil 0.20 krş maliyetliler içindir..:)
Printable View
Yüzde beş olayına dikkat edin kap a haber falan uğraşırsınız. Bir de ister istemez miço nün yediği küfürlere ortak olursunuz iyi günde kötü günde.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlara 1 TL üstü bende bulasacaktim. 388 ihgzt bedelli paraları epey topladılar 90 kuruşa falan düşürürler o kadar da abartmazlar diyordum şeytanlar korumuş beni bu iblislerden. Galip e lafa ederler ama bunları yanında melaike doğrusu.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bae medya almak istiyor bana göre en iyi haber ajansı ıha paha biçilemez bir hazine var burda ama pislik çok..
Buralardan destek alıp güç topladı..Artık yukarı yapmalı... Dipten kalkışlarda adamı döve döve alırlar elinden malı...Hele kuruşlu rakamlarda bol mal alındıysa...Ya kenara çekilip kendimizi unutturucaz, yada bu girdapta sabredemeyip malı kaptırcaz...
[IMG]https://resmim.net/cdn/2022/11/14/6lfC7.png[/IMG]
87 deki 2.300 milyon lotu alayım mı bademim..