Diğer arkadaşlarımı da işbu yazı nedeniyle tenzih ediyorum...Asla ve asla hiç bir suiniyet yok burada...TRENDHOUND en az 20 yıllık kadim dostumdur...O anlamda...Alıntı:
Hadi diğerlerini geçtim Sen de OKUmamışsın yazdıklarımı...
Printable View
Diğer arkadaşlarımı da işbu yazı nedeniyle tenzih ediyorum...Asla ve asla hiç bir suiniyet yok burada...TRENDHOUND en az 20 yıllık kadim dostumdur...O anlamda...Alıntı:
Hadi diğerlerini geçtim Sen de OKUmamışsın yazdıklarımı...
Yav hocam, burasi borsa. Burda tek bir dogru yok. Para kazanmayi saglayacak tek bir indikator veya konsept, kisi veya kurum yok. Hepimizden buyuk burasi. VW ornegini verdim. Adamlar birakin piyasa insanlarini, isi bu olan fonlarin ustune oynamis.
Onun yazdiklarinda da mantikli seyler var. Sonuc olarak para kazanmaya calisiyor insanlar. Sana para kazandiran neyse en dogru sistem odur.
Ama belli basil borsa kurallari ve ihlalleri vardir. Ben Erick arkadasimizin durumuna uzuluyorum mesela. Arkadas butun parasini Halk Bankasina sokmus. Yani yazik. Insanlara dogruyu gostermek, saglikli yatirim yatirimi anlatmak bizim gorevimiz olmali.
Oylama işini doğru bulmuyorum, bence sn. yetkisiz'in istediğini yazmasında sakınca yoktur, ben okuyorum yazdıklarını.
Bu başlıkta diğerlerinde olduğu kadar sayfa sayfa spam tarzı yazı olmuyor, beğenmediğiniz yazıyı okumaz geçersiniz. Bazen halkbank konusu dışına taşıp dışında genel ekonomi, dolar, bankalar vb hakkında yazdığımız da oluyor ama bence onlar da faydalı oluyor çok katılaştırmayalım.
Herkese iyi pazarlar.
Pazartesi de piyasa iyi açılacak gibi görünüyor, haftasonu kötü bir şey olmadı çok şükür :)
(bu arada hale bakın, avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde falan millet sıkıntıdan ölüyor, biz haftasonu iki gün bir bela çıkmadı diye şükrediyoruz)
Kusura bakmayin ama bu goruse katilmiyorum. O zaman herkes her istedigini yazsin, begenmeyen okumaz diyelim gecelim.
HALKB topiginde ben bazen 10-15 sayfa tek bir yorum okuyamadan geciyordum blok listemde oldugu icin hepsi.
Arkadaslar kendilerine gore cekincelerini belirtmisler, oylamaya koyarsin, karara saygi duyarsin, gecersin medeni insanlar gibi. Bu mu olsun yani sonunda?
http://666kb.com/i/dx06ykc4aclas517g.jpg
Dengesiz, yersiz, basit, ucuz, kaba, asgari düzeyde kibarlıktan bile yoksun yorumlar söz konusu olduğunda dediklerinize katılıyorum. Ama bu topicte bu tip insanlar çok şükür ki yok. Diğer ana topicteki üsluptan rahatsız olanların toplandığı ve belli bir kaliteyi tuturan, merkezinde HB olan ama bilgilendirici farklı alanlara da ara ara atlanan bir yer burası. Yetkisiz arkadaşımızın yazdıklarını da ben kendi adıma değerli buluyorum.
Okumak istemeyen arkadaşlar okumadan geçerler demekten kastım ilgili kişiyi sizde hiç görünmeyecek şekilde yasaklayarak değildi.
Bu arada yukarıda yazdıklarım yetkisizin durumu içindi. Boş beleş yazanların belirmesi ve sayılarının artması halinde görüşlerim şu anda sizin bulunduğunuz çizgiye doğru da kayabilir ama mevcut durumda değil. Selamlar ve sevgiler.
https://resmim.net/f/oRGxkI.png
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır