Naten gibi.... mi
Printable View
Muhtemel...hikayesi güzel...ama çok şişti, aman dikkat.
Mesela portföyümüzde yer alan, küçük ama temeli sağlam hisselerden uluun...bilanço çok iyi gelmeyince durgunlaşmıştı...o da bugün patladı...%10:yukarıda şu an.
Önemli not: şu konuda dikkatli olmak lazım...güzel bşr trendi ve iyi bşr hikayesi olan küçük kağıtlara gözü kalalı dalıyor bazı arkadaşlar..aman ha diyim...1-5-10 yıllık grafiğe bakmadan kesinlikle alım yapmayın...benim şartı zaten biliyorsunuz, grafik pahalıysa, ağzıyla kuş tutsa almam
Bir de minör tavsiye:)
YKB wırld kk CarrefourSA 3*125 tl alış verişe, 30 tl puan veriyor..ayrıca 150 tl lik alış verişe 20 tl bp yakıt puan var, basit bir hesap yapalım.
125*2+150= 400 tl alış verişe 50 tl kazanç...%12,5 yapar...üstelik market ve akaryakıt gibi temel harcamalarda geçerli...yani kıyafet, restorant tarzı isteğe bağlı ve fiyat olarak oynak ürünlerde değil bu kampanya.
Öte yandan, CarrefourSA da ağız diş ürünlerinde %50 indirim var( şişirilmiş fiyatlar üzerinden olsa da her türlü karlı bir kampanya)...zaten bence Carrefour yıllardır hayrına çalışıyor, kar filan da edemiyor. Allah razı olsun:)
Önemli not: yahu portföyden, hisselerden o kadar parayı götürdün 40-50 tl nin hesabını mı yapıyorsun diyen, başlığa yeni teşrif eden arkadaşlar olabilir...iyi bşr yatırımcı olmak İçin, önce iyi bir tasarrufçu olmak gerekir mottomuzu onlara da söylemiş olalım bu vesileyle.
Selam,
Hocam promosyon konusunda burasi bir cennet.
Yaklasik 10 gun once bir bankadan maasimin $500 kismini yatirdigim icin $250 promosyon aldim.
Simdi onumde baska bir banka var. Bunlara da $15000 yonlendirirsem $600 alicam. Iki promosyon toplami bir iphone ediyor.
Sirf bu promosyonlar ustune siteler var. Girip bakiyorum bana hangisi uygun diye. %99'u bir takvim yili gectikten sonra tekrar alinabiliyor. Tam firsatlar ulkesi yeminlen :)
Selam,
ABD...