Ben bilançoya bakmadan bu hisseden çıkmam bu kararım beni bağlar. Bakarım bilançoma zarar edeceksem ederim o ayrı mesele vadem uzun.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Printable View
Ben bilançoya bakmadan bu hisseden çıkmam bu kararım beni bağlar. Bakarım bilançoma zarar edeceksem ederim o ayrı mesele vadem uzun.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Arkadaşlar;
Geçici vergi beyannamesi; Yasa koyucunun çıkarmış olduğu mevzuat hükümlerine göre Vergi sorumlularının her üç ayda bir ekinde Özet Gelir tablosunun yer aldığı ve adı üzerinde geçici bir vergi beyannamesidir. Bu beyanname V.U.K. hükümlerine göre hazırlanır, mükellefin beyanı ile de tarh ve tahakkuk edilir. Ayrıca vergi dönemini takip eden ertesi yılın Nisan ayına kadar (25 Nisan) yine V.U.K. hükümlerine göre Kurumlar vergisi beyannamesi ve ekleri beyan edilir. Bu beyanname de aynı Geçici vergi gibi yine tarh ve tahakkuk ettirilir.
Halka açık şirketler ise; Yukarıdaki beyannamelere ilave olarak; ayrıca S.P.K hükümlerine göre diğer şirketlerden ayrı ve Nisan ayını beklemeden açıklanmış yasal süre içinde (01 Mart 2018) ve yasal bir formatta bildirimde bulunurlar. Bu bildirim ve eklerini de Kap platformunda duyururlar.
Kanun koyucumuz bildirimlerde; T.M.S, T.F.R.S, U.M.S., U.F.R.S. gibi halen yürürlükte olan standartlar getirmiştir. Şimdi bizim şirketimizin bildirimlerinde hangi finansal kalemin, hangi standartlara göre değişkenlik gösterebileceğini anlamak için, şirketin bünyesinde çalışmış olmamız veya şirketi denetlemek için anlaşma yapılmış bağımsız denetim şirketinde görevli olmamız gerekmektedir. Bizlerin şu aşamada bir yorumda bulunması tutarsız olmaktadır. Bekleyip görmekten başka yapacağımız bir şey yoktur.
Saygılarımla,
her seferinde güzel hisse yakalamışsın ama gerçekten de sabır edememişsin dostum...:( sık sık borsada kazanmak için bilgi yeterli değildir biraz da kısmetimizin olması lazım derken bir çok kişi bizi hor görürdü...bana göre borsa şu faktörlerden oluşuyor....temel analiz ,teknik analiz,takas analizi, cesaret, kısmet vede sabır.....bunlardan birisi eksik ise bana göre zor kazanılır...
artık hayırlısı diyelim dostlar bu gün durdoda çok iyi bir kar görünmesine rağmen gerçek değilmiş...:kahkah: spk bilançosunu görmek gerekiyormuş...yani orda sevinilmesi gerekmiyorsa bence silverlinede de üzülmemek gerekiyor...
sayın abiler hisse çok dillendi sebebi muaşeret bir süre yatay bu fiyatlarda devam eder gibime geliyor,ben al-satçı değilim bir hisse bende 6 ay iki sene arası beklemede şimdiye kadar en büyük k.zıgı pegasusta yemiştim tanrı kulunu sıkıntıda koymaz onun karşılığı zarar kadar denk gelecek rakamı lidfa para kazandım pegasus o şekilde sattım... ruhen sıkıntı yapıyordu...yeter ki ülkede bir sosyal ekonomik yığınları etkileyecek durum oluşmasın, şirketin normal faaliyetine devam etsin her şey yoluna girer...saygılarımla....ytd...
Diğer köyden Hürkuş' un yazdıklarını buraya aynen yazıyorum.
Pazarlama şirketi Birleşme Nisan sonunda olmuş
"Şirketin ilk 6 aylık satışları toplamı 110 milyon
Vergi dairesi 6 aylık brüt satışlar 77 milyon
12 aylık vergi dairesi 203 milyon satışlar.
Mantık olarakta şirket ilk 6 aylıkta pazarlama şirketinin satışlarını vergi dairesine bildirmemiş en azından birleşmeye kadar olan kısmı.
Çünkü onun vergisini pazarlama şirketi ödedi:)
Mantık olarak 77 ile 110 arasındaki fark birleşmeye kadar pazarlamanın yaptığı satışlardır ve konsolide bilançoya en az bu rakam eklenecektir..."
Ya forum taziye evine döndü. Millet birbirini teselli ediyor. Arkadaşlar borsada her grubun çapı bellidir. Büyük ihtimalle 30 kuruşa ağa babasının salyasında vitamin arayan capulcunun biri görevini bitirdi. Mallar devrolacak Şubat sonuna hatta 25 ine kadar bu baskı devam eder. Çok enerji kaybetti buralarda. Adam gibi spek olsa şu an 5 i çoktan geçmiştik. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.