Sn.ERAH BEY,
Yıllar önce 0.30 krş larda verdiğim mücadeleyi hatırlatmak isterim. Size saygı duyuyorum. Şu andan itibaren yazı yazmaya son
veriyorum. Saygılarımla.
Printable View
Sn.ERAH BEY,
Yıllar önce 0.30 krş larda verdiğim mücadeleyi hatırlatmak isterim. Size saygı duyuyorum. Şu andan itibaren yazı yazmaya son
veriyorum. Saygılarımla.
saygı duyarım sn mercury 59 yazılarınızdan rahatsız degilim yazıp yazmamak sizin tercihiniz . umarım herkesin kazançlı çıkacagı bir süreç olur inş .... fakat bu borsanın dogası geregi olsa gerek birileri kaybedecek birileride o kaybedenlerin kaybettiklerini kazanacak ne kötü bir döngü .. keşke daha dürüst olunsada bu piyasada şirketler kar edip herkes kazan kazandır mantığıyla giitse fakat nerde bir birimizin parasına göz dikmiş bekliyoruz gibi hissettiriyorlar insana ne kötü bir durum
wise stockbroker, doğru konulara değindiniz.Merkür hakketten amacınızı aşıp rahatsızlık veriyordunuz.Ara vermeniz veya seyreltmeniz isabet olur.Ne yaptığımızı bilerek faydalı paylaşımlar bekliyoruz ama uzunca bir zamandır muhabbetten başka bişey bulamıyoruz.Benim düşüncelerim bunlar.
''Ben BEŞİKTAŞLIYIM."Ali ŞEN büyüğümüzün bir sözü vardır. Her kes bir gün FENERBAHÇELİ olucaktır."diye... ''
.................................................. .................................................. .................................................. ..........
Yoruma ve cahile bak hizaya gel, buyrun efendim buradan yakın..Bu yorumu ve kıyaslamayı ihlas topiğinin aklı başında yorumcularına bırakıyorum çünkü bu çelişki sarmalını ben çözemedim..:oleyo: Dürüstlük abidesi Demokrat kardeşime ve cümle geçmişlerimize Allah rahmet eylesin..Mekanları cennet-i ala olsun..Amin..
Bedduaların döner dolaşır başına gelir merak etme bu hep böyle olmuştur art düşünce kötü insanların harcıdır hepsi senin olsun ben almayayım..Bu arada kuyruğuna bastığım için gerçek kişiliğin,kimliğin ortaya çıkmış oldu.. Sonrada bana beddua ve hakaretler bu kalbinizin bozuk olmasının aşikar alfabesi ve ifadesidir ..Kişilerin onayını almak için ezilip,büzülüp eğiliyorsun çok yazık..Vedayt kardeşim,sağolasın adil ve adaletli olduğun için..
Hani gidiyordun ya naz yapma git artık arkandan su dökmemizimi bekliyorsun sürekli gözün arkada bir adım ileri iki adım geri geliyorsun..Ayrılmak zor biliyorum ama bu topiğinde bir kaidesi kuralı var olmazki bu kadarda canım:kahkah:köyü terk etmen isteniyorsa gideceksin karar alınmış bir kere bak biz niye ileri geri yorumlar yapmıyoruz..
Vay sahtekar
şimdi niyetini belli ettin?
Ben gideceğim demedim.
Yazı yazmayacağım dedim...
Ama yukarıda ki yazından,
senin işbirlikçi spek tayfası elemanı olduğun anlaşıldı......
Buradayım .yazılarıma devam ediyorum....
Secde ve ruku da eğilen insan sırf onu eleştiriyorlar yada aynı fikirde değiller diye insanlara beddua ederek öfkesini yatıştırmaya çalışmaz ..Peygamberimize o kadar çok leştiriler,hakaretler,çirkin davranışlarda bulunmalarına rağmen ''Rabbim olan Allah'ım,onlar bilmiyorlar bilseler yaparlarmı'' diyor ..Şefkatin,merhametin,hoşgörünün,affın güzelliğine bakarmısınız..Ama sen ne yaptın düşüncende olmadığımızı söylediğimiz için bizlere söylemediğini bırakmadın..Seni tanımam ,bilmem ben seninle övgüler yağdırdığın ihlas şirketlerini ve patronunun el emin birisi olmadığın hasbihal etmek istedim ama sen direkt saldırıyı hakareti tercih ettin..Yanlışmı?