Fenerbahçe, 4 Mayıs Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanlara başlanacağını açıkladı
Printable View
Fenerbahçe, 4 Mayıs Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanlara başlanacağını açıkladı
Abd'de haftalık işsizlik başvuruları -603 bin ile 3,839 milyon oldu (beklenti 3,5 milyon)
abd'de devam eden işsizlik başvuruları 2,174 milyon ile 17.992.000 oldu
ya ne teşekkürü
şimdi bişey diycem 3 gün banlanacam
@medwig bey
avatar yakışmış , hacker lar yapar kendine öyle avatar (sebebi de -ben görünmezim- algısı) görünmesen ne, sanki sonucun görünmezliğinden kaçınabiliyomun / kaçabiliyomun.
ama neymiş digi dünyaya geçeli 20 yıl anca oldu
ben excel e tablo yaptım böl çarp bi de poroğram hazırladım çıktı yaptım
ve buldum ki
siz arada
küçük büyük (<>) işaretleri ile hızlıca kısa yollu net msj iletiyonuz ya endeks küçük yuzbin veya dolar kucuk 7 gibi
ama çok eski bi laptop tayım şu anda - o poroğramın aciz neticesini aşşa yazıyom :
yani senin kısa anlatımınla sayın @medwig
20 yıl küçük (<) milyonlarca yıl (viruslerin egemenliği)
uzun kelamın kısası
Herkse vazifesini yapıyor.
Bile bile Asker savaşa gidiyor.
Ölümriskini bile bile 20 yaşındakiler sağlıkçılar,itfaiye vb gibi.
Risk almıyanlar siyasiler ve din insanları.:(
Çokta güzel ahkam keserler gaz verirler.
BDDK : Aktif rasyosu solo bazda hesaplanacak
BDDK: Kalkınma ve yatırım bankaları ile TMSF bünyesindeki bankalar düzenlemeden muaf
BDDK: TL-YP mevduatı 31 Mart’ta 5 MLR TL’nin altındaki bankalara 31 Aralık’a kadar süre verildi
BDDK : TCMB Swap kalemine altin karşılığı TL swap işlemleri de dahil edilecek
BDDK : TCMB swap kalemine BİST swap piyasasındaki karşı tarafı TCMB olan işlemler alınacak
BDDK: TCMB swap kalemine TCMB ile yapılan altin, döviz depo işlemleri dahil edilebilecek .
MHP, internet ortamındaki yayınların düzenlenmesi hakkında hazırladığı kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Türkiye'den günlük erişimi 500 binden fazla olan, yurt içi veya yurt dışı sitelerde kayıt için Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası isteme zorunluluğu isteniyor.