Nerdesiniz millet Kader dakikaları her an bir pujt... Yapacak diye kalbimiz güm güm çarpıyor
Printable View
Nerdesiniz millet Kader dakikaları her an bir pujt... Yapacak diye kalbimiz güm güm çarpıyor
Heyecan yapacak bi sey yok , bilancoya Cok onem atfetmeyin olumlu olsa da . Bu sirketin olayi Bilanco degil ( calmadiklari surece ) . Bu sirketin olayi elindeki varliklari ve potansiyelleri. Santiye alacaklari (Tabi alirsa) . Ford gibi Thy gibi bilanco ile gidecek bir sirket degil , anca geri gider . Bize milyarlik is lazim
Bilanço ile gitmez diyorsun ama kötü gelince eksi 20 yapıyor en az. En azından iyi gelsin de düşmesin
Velev ki bilanço iyi geldi buradan yola çıkıp bu puştluklar bitecek diyebilir miyiz. Sadece Toros'un getirisiyle firma bizleri mutlu edecek bir yola girebilir mi , ben zannetmiyorum. Şirket henüz sürdürülebilir bir gelir veya kar sağlayabilmiş değil. Henüz böyle bir belirti de yok. Bu kapsamda sadece malının mülkünün çok olması fiyata fayda sağlar mı pek zannetmiyorum. Şirketin gelecek perspektifini çizen yok, bilen var mı ? bence henüz kendileri dahil biliyor mu acaba ? . İyi bir şeyler bekleyenler neye binaen bekliyorlar onu da anlamış değilim. Borçlar geri ödense bile (kısa vade faydası kesin olur da ) uzun vade şirkete faydası olur mu. Cuma tele konferans olacak büyük olasılıkla yine bilmiyorum, görmedim, duymadım tarzında yatırımcıyı sevindirecek ne bir haber verecekler nede hedef paylaşacaklar. Umarım ben haksız çıkarım ortaklar, umarım sizlerin beklentilerine uygun gelişmeler olur.
Karanlık oda kapanışı beklediğim gibi olmadı, Maxi ortak dediği gibi ne şiş yansın ne kebap tarzı bilanço gelebilir
Bilanço sızmama ihtimali çok zor.
Dediğiniz gibi belirsizlikler çok ilkesizlik karakteriszlk had safhada.
Bizi uçuracak bir haber lazım. İnşallah cuma olabilecek analist toplantısında yine panda masal anlatmaz
Sakin hisse fiyatini kotuledigim anlasilmasin donuma kadar maldayim ama gorunen koy kilavuz istemez , once guven versin onursuz kopekler bizlere . Sayin karaninin soyledigi her seye katiliyorum . Ben santiyelerden alacak paralarini gorursem giderim , bu haysiyetsizlerin sirketine daha fazla tahammul edemeyecem