Printable View
Alıntı: Originally Posted by carkos Asimile olmuş yani tın tın [emoji4] Ahanda, bu lafı ben bile koyamazdım, cuk oturmuş yerine! :bravo: :bravo: :bravo: Not: 3 Defa bravo smileyi, ben de bir ilktir! :yes:
Alıntı: Originally Posted by carkos Asimile olmuş yani tın tın [emoji4] Laz'ın Bizans'a düşeni asimile olur diye bir şey yok,laz lazdur.:oleyo: Hamsi,minci,fasille gavurması.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ahanda, bu lafı ben bile koyamazdım, cuk oturmuş yerine! :bravo: :bravo: :bravo: Not: 3 Defa bravo smileyi, ben de bir ilktir! :yes: Sağol sayın kaya sarışınlar bir birini kovalıyor oluyor baZen böyle [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bizanslı lazı, Reha GAYA heç şeyine takmaz, akraba hatırı dedik ya! :yes: Ortaların birbirine sevgisi en üst seviyede :bravo: Alıntı: Originally Posted by guneysu Bizansın lazları akıllıdır, araya hatırlı kişileri koyar, yine bekletir hazırolda.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Bilenziği dost işi 135 çengelli t gram hesabından bağlarız.Takarsın bi 20 gramlık ağa işi. Emekli maaşıni ver diyorsunuz yani :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Çeyrekten yarıma gadar çıktıydım, uzatma gari! :oleyo: Kizi sizden istedilerse Reha Kaya'ya tam altından aşağısı kurtarmaz , diğer türlü yarımla yirtabilirsiniz :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Emekli maaşıni ver diyorsunuz yani :kahkah: Bağgur emeklisi bu gadar parayı bulsa,ohooooo.Memlikatı satın alır.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Laz'ın Bizans'a düşeni asimile olur diye bir şey yok,laz lazdur.:oleyo: Hamsi,minci,fasille gavurması. Ağzı olan gonuşuyor işte.. :kahkah: bırak öyle bilsinler..