Halk ekmeği aliriz ona,yisin dursun:he:
Printable View
Borsa dışında limanı olan çok çimento şirketi var.
Sönmez şirketleri KAP göndermiş.
>>>>>>>>>>>
İştirakimiz Sönmez Çimento A.Ş. 'nin , üretim kapasitesi artışı amaçlı projesi için, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'ne ÇED Başvuru dosyası sunduğu bilgisi alınmıştır.
Sözkonusu proje ile :
2.000.000 ton/yıl (6.060,60 ton/gün) olan mevcut klinker üretim kapasitesinin 5.630.000 ton/yıl, 2.160.714 ton/yıl olan çimento üretim kapasitesinin de 6.890.714 ton/yıl olması hedeflenmektedir.
<<<<<<<<<<<<<<<
https://www.sonmezcimento.com.tr/hakkimizda/
İskenderun Körfezi’nde 470 dönümlük liman ve işletme sahasıyla 400’den fazla kişiye istihdam sağlayan Sönmez Çimento, Türkiye’deki serbest bölgeler içerisinde kurulu ilk ve tek çimento fabrikası, aynı zamanda en büyük bacalı sanayi tesisidir.
2 milyon ton/yıl klinker ve 2,16 milyon ton/yıl çimento üretim kapasitesine sahip olan Sönmez Çimento, üretiminin %90’dan fazlasını ihraç etmektedir.
Yeni nesil tozsuzlaştırma sistemleri ile güncel çevre mevzuatına uygun olarak dizayn edilen Sönmez Çimento, alternatif hammadde ve yan ürünlerin kullanımı ile çevre dostu olma özelliğini sürdürmektedir.
Çocukluğumda ramazanda sahurda sürekli koyun tereyağli bazlama yapardı anam. Birinde tereyağı çok tuzluydu yedim yattım sabah uyandım yanıyorum susuzluktan. Akşama kadar serap gördüm.
Sayın Sindoma;
Yalnız degilsin.Bende Ereğli'de 35 bin biraktim