ilerleyen günler için birşey değiştirmeyecek (umutlar canlı kalsın, belki bir şapkadan tavşan çıkaran olur )
bayağı zor ama, 55 gho 9873 altında 2. kapanışı yaptırmayacaklar diye düşünüyorum
Printable View
ilerleyen günler için birşey değiştirmeyecek (umutlar canlı kalsın, belki bir şapkadan tavşan çıkaran olur )
bayağı zor ama, 55 gho 9873 altında 2. kapanışı yaptırmayacaklar diye düşünüyorum
Topigi zındığa açtırdık borsa yükselsin diye dua ediyoruz. Emlak senin açacağın sayfanın
Kare profil resmi
Muhbir
@ajans_muhbir
Toplam 3 çalışanı bulunan Hazine Bakanlığı’na bağlı şirketin, 1 yıllık personel gideri 17.3 milyon TL. (Sözcü - Deniz Ayhan)
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Matriks Haber
@MatriksHaber
Fed/Collins: Fed gümrük tarifelerinin etkisini değerlendirirken faizler konusunda sabırlı olabilir
-Boston Fed Başkanı Susan Collins, Trump yönetimi tarafından açıklanan gümrük tarifelerinin enflasyonu artırabileceğini belirtirken, ABD Merkez Bankasının para politikasının yönünü değiştirmek için çok fazla belirsizlik ve aciliyet olmadığını kaydetti
ÖÖ 9:11 · 4 Şub 2025
·
3.515
Görüntüleme
Bir tarafta bilimle hareket etmek isteyenler bir tarafta Anti Amerikan kovboyu Trump yatırımcılar için gerçekten zor.
ben en çok bizden ne isteyecek onu merak ediyorum.
Netanyahu ortadoğuda ABD ile yeni sınırlar çizicez dedi dün bizden ses yok
Simitten rahatsız olmuşlar. Keşke herşeyden olsalar.
....
Perihan Tantuğ
Fiyat tarifesine aykırı şekilde 20 TL’ye simit satan işletmelere yasal işlem başlatıldı.
��Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Serbest piyasa koşulları çerçevesinde tüketici haklarını korumak ve adil, rekabetçi bir ticaret ortamı oluşturmak amacıyla piyasa denetimlerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu kapsamda, son günlerde yazılı, görsel ve dijital basında yer alan “simitin 20 TL’ye satıldığı†yönündeki şikayetler üzerine, İstanbul genelinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirilmiştir." dedi.