Startı verdiler galiba.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Startı verdiler galiba.
Çok sabırlı bir topik maşallah. Yükselişte dahi yazan yok.
sabah 2,90-2,95 arasında 6 milyon lot işlem oldu,biri yanlışlıkla serbest satışmı verdi ne oldu anlamadım,kağıdı 2,70 den taşımaya başladım, hedef 4,20..sessizçe izlemeye devam :))
arkadaşlar son durum nedir tavan kapacakmı yoksa dönme ihtimali varmı
diver69 ve Vizyonist sizlere teşekkur ederim. Sabrımın tükendiği anda görüşlerinizle moral verdiniz.
Kapanıştan sonra 500 bin lot tavandan alınmış. Bu demek oluyor ki yarın kağıdımız yine güzel bir açılış yapacak. Serilere hazır olmak lazım. Hep yazdım. Umarım kağıtta olanlar kazanmıştır
05.11.2018 - 05.11.2018 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,9 - 3,08
TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 6.500.000 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 05.11.2018 tarihi
itibariyle %4,85 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda verilmektedir.
05.11.2018 - 05.11.2018 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,9 - 3,08
TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 6.500.000 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 05.11.2018 tarihi
itibariyle %4,85 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda verilmektedir.
Konu : Pay satımı
RIZA KUTLU IŞIK
YAW BU ADAM KİME SATIYOR? KİM ALIYOR? AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL...