daha a gurubuna gircez daha bi durun ya
Printable View
daha a gurubuna gircez daha bi durun ya
hatta siz karalamaya başlayınca 7.63 ten ilave alım yaptım... 8 den 7.50 gelen düzeltmede.. ya ters indikatörsünüz yada tahtadaki oyuncunun forum hesabı...
tavan olmaması daha şık.. akşam pasta gönderen olursa seviniriz.. :)
Bugün işe giderken geri dönüşü görünce 10.22 ortalama ile bir miktar daha aldım.
Akşam baktım ki iyi ki almışım:)
Sattım mı? Tabi ki hayır
Herkesin düşüncesi kendini bağlar tabi..
Ne der hep üstat;
"Su akar yolunu bulur."
Sevgi ve Saygılar Acemşah'ım :bravo:
Kırmızı pabuçlar için girdim bir baktım silinmiş hepsi. Ytd.
şu 2 mesaj(18:46-21:53 arası) arasında yazanmı olmadı yoksa bir şeyler mi kaçırdık ta silindi mi?
üçgen e yürüyorr,,,
Ucgen nediir
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2015 den gelen zirveler ,,,
bu kadar hacimler normal bir durum değil,,,, uzun yıllar oldu bu hacimleri görmeyeli,,,
umarım birşeylerin zemini içindir,,,, yoksa saman alevi gibidir,,,,
TEMMUZ 2018 DE TAHVİLİ SÜRESİ BİTİYOR. 25 M ÖDENMESİ GEREKİYOR.
BU TAHVİLİ TEKRAR TAHVİL İLE Mİ ÖDEYECEK???? YOKSA BEDELLİ BEDELSİZ YADA KASADAN MI ÖDEYECEK???
NİSAN DA GENEL KURUL YAPAR,,,,
https://i.hizliresim.com/qG4Agq.png
yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi.. yaklaşık 10 yılık aylık garfikte son durumda 7.20 ila 11 arası hisse kanal çalışması yapmış.. kanal şuan itibaran kırılmış durumda.. 11 üzeri tutundukça bir kanal boyu zıplaması beklenir oda +3.80(kanal boyu) lira demektir.. 11+3.80= 14.80 parelel kanalımız oluyor.. birde 13.30 civarına gelen ara kanal dirençimiz mevcut..
15-20 yıllık verilere ulaşan arkadaşlarımız varsa kanal çalışması yaparlarsa çok seviniriz.. tahminim sn borsamagduru sizede olabilir...
filo dirençleri tekrar öne çekmek istedim... 12.10 civarındaki fibo direnci önemsiyorum.. burası üzeri kapanışlar yapmayı başarırsa.. sonraki en önemli direnç seviyem 14.89 ila 14.99 çıkmakta... yukarıdaki kanal çalışmasında da 14.80 ciddi direnç çıkmıştı... 14.80 ila 15 arası ciddi önemsenmeli yükselişin devamı gelirse...
fibolarda 13.16 ve 13.23 dirençleri kanal ara direncimize yakın... tetikte olmamız gerekebilecek bölgeler..
Acem hocam ceza almamıştır inşallah. Dün paylaşımlarının çoğu silinmiş. Ytd
yok buradayim..
yonetim silmis.. fazla resim konulmasini istemiyorlar o nedenle silmistir.
lakin asuzuda nasil otobus kamyon pickup resimleri koyuyorsak derimodunda varlik sebebi olan urunleri derimont canta cuzdan ve ayakkabidir... Yani ayakkabi resimleri koymamiz normaldir. mesela yazin o kırmizi ayakkabi modelinin ven en az 100. 000 cift satmasini bekliyorum dolayisiyla nasil ki grafikciler grafik resimlerini koyuyorsa biz temelcilerin de ayakkabi resmi koymasi o derece normal ve dogaldir diye dusunuyorum.
iste instegramda 400 bin takipcisi olan bir sirketiz bazi modellerde 100 tane yorum oluyor 1000 lerce vegenme aliyor.. bu sebeple musterisi bol olan sirketin urunlerinin kalitesini albenisini gostermemiz onemli. bu konuda yonetimin bundan sonra boyle dusunecegini umut ediyorum..
herkese bol kazanclar..
ACEMŞAH ÜSTAT sağol, dün kaptırdık çoğunu. kalan yaklaşık 10% pörtföy ile devam, düşerse ekleriz çıkarsa da kalanlar ile seviniriz.
Allah senden razı olsun .. :)
12.40 lar direnç oldu.. bakalım toplayan grup ne yapacak..
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz ne güzel insansiniz sayın Acemşah.
ACEMŞAH üstat cumhurbaşkanı adayımız ol üstat. :)
düşerse tekrar eklemeye başlarız dün gönderdiklerimizi bekliyoruz :)
Satanlara alım fırsatı mı veriyor , yoksa mal mı dağıtıyor ne yapıyor acaba?
Bizi bekliyoruz asuzuyu acemşah ustanın hedef fiyatından satıp geleceğiz :)
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...41e64cd4a3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eb5b66476a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a602c49f98.jpg
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
altlardan biraz biraz toplamaya başladık bakalım :) , bunun yanına da az biraz ekürisi DESA da ekliyoruz çerezlik. :)
bu arada işlem hacmi geberik durumda buda satıcıların azaldığı gibi de yorumlanır diyerek sattığım rakamların altından heybeye atmaya devam :)
ACEMŞAH üstat bugün nasıl bir seans ve gün kapanışı bekliyorsunuz. saygılar :)
tam olarak yerine koymadan dünküleri tekrar hooop çekti yukarı :(
birazını attık neyse. bekliyoruz diğerlerini heybeye atmaya. aradaki fark ile de DESA alıyorum az biraz ortaklar. ortalık durulsun teşviklerden güzel şeyler çıkacak bakalım.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :)
Teknik anlamda rallye giren hisselerdeki durum malumdur.
Iste 12.470 yi asma istegi duyacaktir. Burasi asilirsa 14.220 ve 17.270 sonraki duraklari.
asagi dogru ise 11.700 ve 11.200 destekleri ..
Eger birlesme veya hukumetin deri parekende marka tesvikleri gibi seyler aciklanirsa bunlardan guc bulup yeni zirvelerini denemesi gerektigini dusunuyorum..
herkese bol kazanc
12 ÜZERİ KALMAZSA ,,, geçmişindeki gibi adiliklere devam eder,,,, hızlı yükselişlerde çıktığı yerde 2 hafta zor durabiliyor,,,
çok alan oldu, mal dagıtıldı,,, alış kademe boş kaldı,,, satış kademeler dolu,,, yeni sahipler bekleniyor:)
Tıpkı Yıllar önce cemas da gibi hissettim kendimi,ortam aynı,,,,sonucu benzeyecekmi orası muamma.
Cok iyi tutunuyor... eski derim olsa coksan 10 rakamlara inmistik...
12.40 ta 2 tepe olustu saatlik grafikte
Son 30 40 gunde en az 300 bin lot el değiştirdi.. yeni birilerimi girdi.. payı olan mı arttırdı. Bilemesemde.. artık farklı kişilerde lotlar... saz artık başkalarında.. o lotları neden aldılar sorulması gereken budur...
Bu sefer başka, ben 15 yıldır böyle bir durum derim de görmedim.15 günde yüzde 50 prim yapmış,sadece yüzde 2,3 geri çekiliyor ve yoluna devam ediyor.Bu seviyeleri bir daha hiç göstermeyebilir tahta yapıcı.
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eae26fefda.jpg
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c3ea782c82.jpg
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun epey geri gelecek anlasilan alici satici farki 10 kati😕