Başkan dediğin doğru ama bence en rahat maçımızı oynadık eurolig de ki...Ki Solukas ısınmada sanırım sakatlandı.Ali Muhammed işi iyi götürdü.
Bu arada Barcelonayı son 5 maçtır yenen tek takımız :)))
Printable View
forvetimiz kazma slimani
Allahtan klalede penaltı canavarı harun var genelde kötü ama penaltıalrda iyi
8 de 8...Hem ligde hem de Eueoleague de lideriz....
kız erkek basketbolda iyiyiz.
bir döenem kız erkek voleybol basketbol futbolda aynı anda şampiyon oluyorduk
Gün Yunan ı devirme günü:
İnş rahat bir galibiyet olur...
Euroleague 11. Hafta macı
Panathinaikos 69 Fenerbahçe 81 MS
Böylece 11. Macimizda 10. Galibiyetimizi alarak liderliğimizi sürdürdük
Tebrikler Dünya nın en güzel takımı [emoji120][emoji120][emoji120]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ali koçunada comillinede cocunada yanalınada alınan 11 oyuncunada soksunlar
********ler sürüsü ******in gidin de kulüp rahatlasın
aykut kocamana laf sokanlar volkana mehmet topala çamur atanlar atıfı beğenmeyenlerde otursun götlerine kına yaksınlar.
yok soyunma odasına halı getirmişlerde yok bilgidsyardaki kayıtları dışarı sızdırmışlarda
la bu bilgileri kim neresine sokacak
ali koç adam dedik aziz başkan saçmalıyor dedik bu sıçtı batırdı takımı
o semih dene bölücü ile commolliyle takımı batırdın sen tüpraşı böyle mi yönetiyon Ali KOÇ adam gibi kongreye gitti güvern tazele bu öküzlerinde yarısını sat yarısını yedek yap takımı şu düştüğü rezaleletten kurtar yarın şirketlerinin hepsine yazı döşeyeceğim ya adam gibi yönet yada defol git diye
serr denen adamda kına yaksın bi eyrlerine
Kınayı sen yak...
Azizi babanız gibi savundunuz, beraber ödeyin 2.5 katrilyon borcu...
Topalın, volkanın, atıfın da heykelini yapın, satacak takım bulamıyoruz paha biçilemiyor hayran oldugunuz topçulara
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz azizi, aykutu, volkanı severken...
Seer 3 yil öncesinden söyledi bu işin sonu felaket olacak diye...
Bes para etmez krasiçlere, rpv lere 100 lerce milyon ödenirken bunların parası kol gibi girecek kimsede çıkaramayak dedik...
Kova volkana, kazzık topala son 10 yılda kaç para odemiş bu kulüp aç ta bir bak...
Boş boş konuştunuz yıllarca...
Görelim cefakar kanaryaları ))))
Gorelim hep destek tam destek nasil oluyormuş )))
Buyur kardeş başlıklarınla, konuşmaların birbirine uysun...
Cefakarlık ve tam destek....bekliyoruz )))
Sizin cefakarlıginızda, tam desteginiz de Aziz malınaydı...
O gidince ne cefakarlık kaldı ne tam destek....
Cefakarlık gitti ihanet geldi...
Tam destek bitti, tam köstek başladı...
Azizin de, topcularınında, taraftarınında tozu bile kalmayacak bu kulupte hiç merak etmeyin.....
Biz BÜYÜK FENERBAHÇEYİ geri getirecegiz, bu günlere kına yakanları da kınaya gömecegiz
Averaj takımı olduk.
Gelen geçenden tokat yer olduk.
Yetmedi, hamsiye, kargaya, cincona maskara olduk.
Yeter artık, yönetici, takım, teknik ekip kendinize gelin.
Öldürdünüz taraftarı.
Bu taraftara cemaat maşalı iktidar kadar zarar vermeye hakkınız yok.
Kendinize eğlenecek başka birini bulun
Seer insanda biraz utanma olur susar, sen ne arsız çıktın ya .. Geçmişte yazdıklarına bak şuanki halimize bak hala gelip üste çıkıyorsun .. Ben senin yerinde olsam biraz susarım utanırım .. Hayret yahu !
Rezalet...Tek kelimeyle rezalet....
sene sonunu görmek istemiyorum. 2 ay önce küme düşme mücadelesi vereceğimizi etrafıma söylediğimde herkes gülüyördü
maalesef kızacaksınız belki ama takıma en büyük zararı fenerbahçe taraftarı veriyor.geçen sene şampıyonluğa oynıyan takıma aziz yıldırım ve aykut kocaman duşmanlığı yüzünden gitmeyen ve yönetimi her maç yuhalayanlar bügünlerin sorumlusudur.
seer gibileri maalesef bizde çok.
umarım bügünlerden çıkarız.
Rakip tribünler, "Fener kümeye" diye tempo tutuyor.
Burada egolarına çalışan biri çıkmış, kendinize eğlenecek başka birini bulun diyor.
Şahsen benim derdim Fenerbahçe, senin önceden ne dediğin, bugün nereye geldiğin umurumda değil.
Başkanın kim olduğu, teknik direktörün hangisi olduğu, formayı giyenin ismi de umurumda değil.
Hatta şampiyon olup olmadığımızın da önemi yok.
Kulübü temsil noktasında olanlar, adam olsun, Fenerbahçe'ye yakışan mücadeleyi ve duruşu göstersinler yeter.
Bugün, futbol takımı, Fenerbahçe'yi hak ettiği şekilde temsil etmekten uzak ve akıllanacakları da yok.
TBL / İstanbul BBSK – Fenerbahçe: 86-103 MS
Fenerbahçe yö ne ti le mi yor ... Bu kadar açık net ..
Erwin Koeman "Kendi geleceğimle ilgili bir şey bilmiyorum. Kulüp ne yapacaksa o olacak. Benim yapabileceğim şey, burada olduğum sürece elimden geleni yapabilmektir"
Adam devam mi edecek etmeyecek mi onu bile bilmiyor ..
ali koç elinden geleni yapıyor ama bu iş buzdolabi satmaya benzemiyor başkan,
bu akşam comoli yi göndermiyorsan sen bu işten anlamıyorsun
ama fenerbahçe başkanı olarak mecburen yanındayız. toparlıyacaksın inşallah ama yanındakı çobanları gönder.
ali şen in oğlunun ne işi var yönetimde babasının hatırına yönetime bu gibi adamları alırsan
seçilmek için saçma adamları yönetime sokarsan bunlar olur.
bugünün sorumlusu sensin ali koç
bugünkü rezaletide sen temizliyeceksin.
Seer in bu yilki asiri iyimserligi ve yanilgisi bakiyorum sizleri biz hakliyiz yanilgisina suruklemis.
Ali koc cok basarisizdir evet. Bu kafayla giderse klubu cokertir evet. Ama aziz ve aykut kalsaydi da cok iyi olmayacaktik!
Bu klube gercekci, kisa vade ile orta/ uzun vadeyi ayirmayi bilen, futboldan ve futbolcudan ve bu isin ticaretinden anlayan yoneticiler gerek!
Aziz son bes alti yildaki sacmaliklariyla ne kadar sucluysa Ali koc da uc bes ay gibi kisa surede basiretsiz ve beceriksiz kararlariyla kotu yoneticilik sergilemistir.
Olaganustu kongrede hersey ortaya dokulmeli ve camia cozumunu uretmelidir!
Yazacak çok ama çok şey var fakat üzüntüden kahırdan kelimeleri seçemiyorum...Fetö cü O.Ç larının yapamadığını Ali Koç ve bi zike yaramaz ekibi yapıyor!
Destek ol destek....
Ben demedim hep destek hep destek...
Benden çok siz bağırıyonuz...
Noldu hep destek !!! Hani pek cefakardınız !!!
Ne destek kaldı ne cefakarlık...
Sonra bende utanma yok ))))
Bagırında aziz emminiz gelsin kurtarsın
Vay vizyona bak uçakla değil otobüsle doneceklermis
Fenerbahçe taraftarı Mayıs Sn Ali Koç başkan olmasını istiyordu ve başkan oldu 1 yıl olmadı ve şimdi Fenerbahçe taraftarı Ersun Yanalı teknik direktör olmasını istiyor fenerbahçeye bu fenerbahçe taraftarı geçen sene Aykut hocayı gönderen taraftar ligi 2.sırada bitirdiği için neymiş efendim fenerbahçe göze hoş gelen futbol oynamıyormuş şimdi küme düşme hattındayız ve tarihinin en kötü fenerbahçe yazık aslında çok şey yazılır da gerek yok.fenerbahçe taraftarı utanıyor 8 ay sonra Ali Koç başkana istifa diyemez yazık.
Seer gibi kendini futbol uleması ilan edenlere uyan ali koç aykut hocayi gönderip Cocu denen salağı getirdi. Simdide benim vizyonumu anlamamissiniz ne yanali diyip yanalla gizli gizli gorusüyor
futbolculara ceza veriyorsun otobüsle istanbula döneceklermiş, başkansan o otobüsede sen ve yönetiminde olmalı
sende aynı araçla dönmelisin.
çocukmusun sen yahu , benimde başkana sabrım bitiyor
Ali Koç ne demişti”Siz benim hayâl ettiğim FENERBAHÇE yi anlamamışsınız”
Biz anladık da Ali Koç ve ekibi FENERBAHÇE nin büyüklüğünü anlamamış galiba!İlk okul çocuğuna ceza veren öğretmen gibi futbolculara ceza vereceklerine kendilerinde arasın suçu...Rezil ettiniz bizi yazık...
Baskan çok ersun yanal yok gündemimizde de. Aykut yok kemal ozdeste gitti. Kume düşme potasındaki takımı çalıştıracak adam gibi bir hoca bul otobüs uçak hali bilgisayarları sildiler gibi çocukça işleri birak