son reklamı cok guzel olmus adamlar yapmıs:)))
Printable View
son reklamı cok guzel olmus adamlar yapmıs:)))
Dardanel/Önen: 2021’de 200 milyon dolar ciro hedefliyoruz-Hürriyet
* * Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, 2021’de 200 milyon* dolar ciro hedeflediklerini söyledi.
* * Hürriyet'ten Sefer Levent'in haberine göre Önen, "021’de yüzde 40* fiziki büyümeyi bütçeledik. Bu yüzde 40 büyümeyi sağlayacak* yatırımları yapma kararımız var. Artık eskiden yaptığımız gibi kısa* vadeli kaynaklarla değil daha orta vadeli kaynaklarla, ve her yatırımı* da kredi süreci içerisinde kendisini geri ödemek kayıt ve şartıyla* gerçekleştiriyoruz. 2021’de 200 milyon dolar ciro hedefliyoruz. Yani 1.4 milyar Türk Lirası. Kombine bakacak olursak diğer şirketlerimizle* birlikte 2 milyar TL ciro. 5 yılda bu şekilde büyürsek bizim 7.5* milyar TL yani 1 milyar dolarlık bir ciroya ulaşıyoruz. EBITDA’mız* yüzde 15, yani 150 milyon dolar. Şirket değeri de EBITDA 10 veya 12* ülke riskine göre 1.8 ile 2 milyar dolarlık bir şirket değerine* ulaşmak istiyoruz. Bunu hem yurtiçinde büyüyerek hem de ihracat* yaparak gerçekleştireceğiz. 5 yıllık projelerimiz hazır." dedi. Haberin tam metni:https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...diali-41757293
Patron herşeyi iyi güzel söylüyor da kağıt hala 31-33 bandında hareketlerine devam ediyor.Nedeni belli bütün şaşalı söylemlere ve gelen haberlere rağmen ben çağrı yaptığım 500 bin lotu toplamadan bu kağıdı götürmem diyor!!
Kendi şahsi düşüncelerim olup,Y.T.D
Kayıtlı sermaye tavanının yükseltilmesi başvurusu onaylandı.
Ay sonuna doğru genel kurul var.
Hareketli günler başlıyor.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 mart genel kurul günü. O gün yaklaştıkça hareketlenir beklentim var.
Bakalım, biz ky ya düşen sabır.
beklenti bedelli mi bedelsiz mi ?
Yıldız Pazar hayırlı olsun.
1 Nisan'daki itibaren
:D daha varmış Sahi beklenti neydi ki?
Bedelli+bedelsiz+ sermaye azaltımı+ tahsisli miydi neydi?
Hayırlı olsun inşallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. Gözaltı pazarından çıkış. (Sapına kadar gerçekleşti: Yıldız Pazardayız)
2. Yüksek kârlılığa devam. (Ehh!.. Q1'e ne kaldı ki?)
3. Sermaye artışı. (Kayıtlı sermaye tavanının yükseltilmesi SPK tarafından onaylandı. Sıra geldi sermaye artışına. Günümüz modasına uygun olarak, aynı zamanda Yunanistan'daki firmanın satın alınması için kaynak yaratılması maksadıyla, tamamı veya çok büyük bir kısmı bedelli olur.)
4. Yunanistan'ın en büyük balık üreticisi firmasının satın alınması. (Buna hazırlık olarak Yunanistan'da bir şirket kuruldu. Henüz somut bir gelişme yok. Firmanın bankalara olan borcunu halletmeye çalışıyorlarmış.)
Yatırımcılar için hayırlı olsun,şirket mücadele etti normal pazara geçti yatırım araştırmaları devam ediyor,yakında bedelli sermaye artırım haberi gelir,bir masa bir sandalye şirketlerine göre güzel bir başarı öyküsü var.ytd
31-33 patron fantezisi sonlanmadan GİT-GEL’e devam.Bütün olumlu haberler üst üste gelmesine rağmen kıramadı zincirlerini kıramazda!!
Gözaltından YİP’e oradan Yıldız Pazar’a üstüne üstlük SPK onayı,Yunanistan da şirket alımı,çok güzel bir bilanço????
Hepsi boşuna mı?Bırak gitsin gerçek değerini bulsun DARDİMİZ!!😎😎
BEDELSİZ VERMESİ MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR.EN SON KENT HISSESI 195 TL CIVARINDAYKEN YUKSEK BEDELLI GELIR BASKA HICBIRSEY GELEMEZ DIYE YAZDIKTAN SONRA %650 BEDELLI ACIKLADI SIRKET.
BU DA BOYLE.BEDELSIZE OZKAYNAKLAR MUSAADE ETMIYOR.
NEDEN MI? ASAĞIDA
Ödenmiş Sermaye
53.281.753
Kayıtlı sermaye tavanı 595.000.00
Sermayeye eklenecek ozkaynak hesabındakı kalemler
Yeniden Değerleme ve Ölçüm Kazançları(spk teblıglerı geregı yenıden degerleme artısları sermayeye eklenemez)
304.033.216
Net Dönem Karı veya Zararı (alınan karar geregı donem net karı gecmıs donem zararlarına mahsup edılecek)
91.870.821
BASKA KALEM YOK SERMAYEYE EKLENECEK.DOLAYISIYLA YUKSEK BEDELLI GELECEGI ACIKTIR.ZIRA YATIRIM HARCAMALARINA
BAKTIGIMIZDA 200 KUSUR MILYON ZATEN HARCIYACAGIZ YATIRIMLAR ICIN DEMIS.BURDA YUZDE 400 KAFADAN VAR ZATEN DEMEKTIR.YUNISTANDAKI SIRKET SATIN ALMA İŞİNİ ICINE KATARSAK YUKSEK ORANDA BEDELLİ GELECEGI ASIKARDIR.
BEN KENTTEKI GIBI ONCEDEN YAZAYIM DA SONRA NIYE BASTAN YAZMADIN DENMESIN....HAA TAHTA GIDER MI ONU BILMEM.TAHTAYI GOTUREN DINAMIKLER BASKA BILIYORSUNUZ....
AMA SAHSİ KANAATİM BU TAHTA KREDILI ISLEME YILDIZ PAZARA ACILINCA BIR İLGİ OLACAKTIR..YANLIS DA OLABILIR.SAHSI KANAAT
Bİ ACSINLAR BAKALIM KREDILI ISLEMLERE SUNA BUNA..TAHTA AZ BI DERINLESSIN BAKALIM NE OLACAK....BEDELLIYLE RUCHANLARI KAPMAK ISTEYENLER SIRAYA GECSINLER BAKALIM..
Ekim ayındaki KAP:
Şirketimizin 13.10.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;
-Şirketimiz Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyurularına istinaden Şirket paylarının Borsa'dan geri alım yapılabilmesine,
- Geri alıma konu edilebilecek azami pay sayısının 500.000 Adet (500.000 TL nominal) olarak belirlenmesine,
- Geri alım için ayrılacak fonun, Şirket iç kaynaklarından karşılanmak üzere en fazla 15.000.000 TL olarak belirlenmesine,
- Pay geri alım programının ve program kapsamında yapılacak alımların ilk Genel Kurul Toplantısında ortakların bilgisine sunulmasına,
- İşlemler için Yönetim Kurulu Başkanı Osman Niyazi Önen ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aşkın Kurultak'ın münferiden yetkilendirilmesine karar verilmiştir.
çağrı mı o?
hısse gerı alım programı mı?
ona vurgu yapmaya calısıyorum.
cagrı baska bırsey.hısse gerı alım planlanması baska bırsey.
mesela borsa kotundan cıkmak ısteyen sırketler cagrı yapar 15 TL 'den hısselerınızı gerı alıyorum der mesela (kac tl'den gerı alınacagına daır hesaplama spk duzenlemelerı geregı yapılır )
bu adamlar daha once halka actıklarını hısselerının 15.000.000 TL sını borsadan satın alıyor.
butun gun cagrı haberı nerede dıye aradım bende......
Ben ''çağrı'' demedim. Ama onu diyenlerin bunu kastettiğini düşündüğüm için paylaştım.
Patron bırak şu kağıdı önümüzdeki süre daralıyor. 29 Mart Genel Kurul yapacaksınız.Nisan başından itibaren yıldız Pazar’a yükseliyorsunuz.
Kırsın artık zincirlerini DARDİMİZ💰💰
y.t.d
gun ıcınde 2... Lot 33.30'a alış yazdım.ındırıp asagıya alıcı gorunce hemen dırekt verdı.sonra 33,04 e yazdım 1... Lot .anında verdi gorur gormez.
Tek uyuz oldugum nokta budur.
Genelde boyle pasıfe yazıyorum asagı kademelere nolucak dıye.adam patır kutur hemen sahıplendırdı ..
Kentte 210 a yazmıstım 6.. Lot adamlar gorur gormez paldır kuldur kaldırdı hısseyı.alana kadar 15 kademe gıttı.
Yarın bır deneme daha yapıcam bakalım ne olacak....
Dostum Mart-2020’de 3,85₺ olan kağıt şu anda 31-33 bandında hareket ediyor.Aslında Riski yüksek ama unutmayalım bizim borsa da beklentiler alınıyor.
DARDİ’de büyük beklenti oluştu.Sonu umarım hüsranla bitmez!!!
Ben de tam tersini yaşadım.
Kapanışa doğru fiyat 33.20 iken 250 tane yazdım, gelmedi. İyiliştire iyileştire 33.32'den alabildim. Seans sonuna doğru 33.04'ü görünce bir 250 daha girdim. Gelmedi. Hızlı hızlı birer kademe yükselttim. Ben 33.12'ye çıktığımda fiyat 33.18 olmuştu. Seans öyle kapandı. 33.18 yaptım, karanlık odada 33.22 oldu. Yine vermediler.
Yorumu sizin...
Biraz önce 32.84 iken 32.88'den 250 alış girdim. 32.84'ten yarısından biraz fazlası gerçekleşmiş. Fiyat bir süre aynı kaldığı halde kalanı gerçekleşmedi. Bir süre sonra -bence bir KY satınca- kalanı da gerçekleşti.
Yani gelene veriyorlar diye bir şey yok. 1-2 istersen veriyorlardır belki.
Fiyatı baskı altında tutma, ama bu arda fazla mal kaptırmama gayreti var gibi görünüyor.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
😡Bıkmadınız 31-34 fantezisinden bırakın gitsin gerçek değeri neyse!!
Baskıla baskıla çember daralıyor patron 😁😁
Beklemeye devam...
Acaba beklerken ton mu yesek?
Düşüşlerde temel kural: Çok yükselenler önce ve çok düşer... Neyse ki hiç olmayacak fiyatlardan biraz ekleyebildik. Allah dün (ve bu sabah) gibi bir günü bir daha göstermesin!...
Son hafta da Oyak Yatırım elindeki lot miktarı 1 milyon azalmış. Patron almadı.??
2 gün sonra Yıldız Pazar.
Normal olarak yabancıların ve emeklilik fonlarının radarına girmeye başlar.
Genel Kurul tamamlandı.
Haber akışı başlar mı acep???
Patron ayağını frenden çekmedikçe yıldız değil isterse galaksiler arası gitsin sonuç;31-33 git-gel fantezisi devam eder 😉y.t.d.
Haydi Dardi,
Yarın görücüye çıkıyorsun!...
Görücüye de çıksan baba vermediği müddetçe evde kalmaya mahkumsun.
Ne zaman bir babayiğit seni babanın elinden kaçırırsa o zaman galaksiler arası uçuşa başlarsın benim güzel DARDİM❤ Yeterki baban 31-33 fantezisinden vazgeçsin.(Naçizane düşüncelerim olup,y.t.d.
Aha da forumda yeni yerimizi almışız!...
Patron vazgeç artık şu 31-33 Sevdasından
Güzelim kağıdına yazık etme😁
Ama diyorsan ya benimsin ya toprağın.Sorun yok bekleriz seni 🌈❤
Şirketimizin 02.04.2021 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında;
1- 23.12.2020 tarih ve 2020/22 sayılı Yönetim Kurulu Kararımızın 3.maddesinde yer alan Mart 2023 tarihinden başlayarak yapılması planlanan ''Dondurulmuş Deniz Ürünleri Üretim Tesisi'' yatırımımızın yerinin verimlilik açısından daha uygun olacağı gerekçesi ile Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak değiştirilmesine,
2- Bu amaçla Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde sahip olduğumuz 112.411 m2 yerimize ilave olarak (halen Çanakkale -Kepez'de kurulu tesisimizin de bu adrese taşınma olasılığını dikkate alarak)bu yere bitişik konumdaki 4.460 m2 yerin daha satın alınmasına, Karar verilmiştir.
Kamuoyumuza saygı ile duyurulur.
Patron bu kadar kap gönderiyorsun ama fantezinden vazgeçmediğin sürece (31-33)
Bütün bu güzel haberler boşa gidiyor.
500.000 adet hisseyi 30₺’den geri almak çok zor💰😁💰
patron 10000 dene aldı
KEÇİYİ YAR’DAN UÇURAN BİR TUTAM OT’TUR.
Şimdi mesele keçiler kurtulacak mı?😉😉
Gerçekten mi?
Ben böyle bir açıklama görmedim.
Bu da fena değilmiş :)
O günleri de aratacak bunlar bu gidişle.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.