Sanmiyorum. Daha once de yaptilar bunu. Yine satarlar. Cok buyuk yatirim yapiyolar demek ki.
Printable View
Hep beraber patronlara sımsıkı sarilalim sevgimizi görünce belki insafa gelirler 🙂🙂
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1eb903cb01.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük ve genel takas atabilecek bir arkadaş var mı?
Aile yine Karaman babanın kapısına dayandı , ne olur ne olur yeter bizde gösümüzü gere gere Gentaş firmamız var demek istiyoruz. Neden bunu yapıyorsun. Niye bu işlence bırak geçelim 75 i kırlarara ovalara güneşli günler bizim olsun yeter artık şu anadola bindiğimiz bizde binelim mersoya.
kapıdan il ben giriyim 1 lotumla :)
jet almasi lazim bu beklemeye
dün 1,74 e 500 binlik satış barajı kuran çakal ortada yok...bakalım bu çakal ne zaman ortaya çıkacak ??
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmemektir.
Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir;
Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir.
Sızlasa da gönüller düşenlerin yasından
Koşar adım gitmeli onların arkasından.
Kahramanlık; içerek acı ölüm tasından
İleriye atılmak ve sonra dönmemektir.
Yırtıcılar az yaşar... Uzun sürmez doğanlık...
Her ışığın ardında gizlidir bir karanlık.
Adsız sansız olsa da, en büyük kahramanlık;
Göz kırpmadan saldırıp bir daha dönmemektir.
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
Bunun için ölüme bir atılış gerekir.
Atıldıktan sonra bir daha dönmemektir...
(Hüseyin Nihal Atsız)
www.huseyinnihalatsiz.com
https://www.youtube.com/watch?v=eCLn-RjkyTc
Usul usul çıkıyor merdivenleri, en azından bir trend-ilgi ve keşif göstergesi gibi duruyor.
Ama artık merdivenleri bırakıp asansöre atlamalıyız, asansörün enerjisi kaçıncı kata kadar yeter bilmiyorum ama alt katlara inecek düğmeler çalışmasın artık:-)
Genpaz'daki Gentaş hisselerinin satışını her görmekte seviniyorum.Elbette hisseleri kendileri alıyorlar.Çok daha aşağısını görmüş ky'ler aşağı gelir korkusu ile buralardan almıyorlar.Hatta yükselişi yeterli bulup buralardan satanlar var.
Aslında patronlar Genpaz'daki hisselerin satışı ile bir taşla iki kuş vurma düşüncesindeler.Birincisi hisseleri bedavadan kendi yan hesaplarına almak.İkincisi ise ky'lere "bakın bu fiyatlardan patronlar olarak hisse satıyoruz.Yani fiyat iyi,sen de sat" demek istiyorlar.
Ne var ki; Genpaz'daki hisseleri ucuza kapatmak için bir süre daha senedin asıl büyük ataklarını yapmayacağını düşünüyorum.Borsanın her kar realizasyonunda Gentaş'ı biraz aşağıya verip Genpaz'daki hisseleri almak için fırsat kollayacaklardır.
Zaten bu günlerdeki baskının da sebebi sadece bu.
1.8 direnci geçilmeden gunlukculer girmemeli geri çekilmeler de 1.68 desteğine gelebilir.
dün 1,74 e 500 bin lot giren vatandaşın amacı tamamen korkutmakmış...niyeti ciddi olsaydı bu gün hepsini satardı...istese şu anda daha yukarıdan satabilir...burada çakallara papuç bırakılmaz....o kadar...
Şiirdeki gibi "Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir." geç şu 2 li şeride yeter gayri 1. şeritte dolaştığın . Torunların torunları mı görecek 2. şeridi kıy paraya karaman.
Ek 13201
dikkat akşama motorine 8-9 kuruş zam var :)
Güzel tespit. Ayrıca genpaz in sürekli satış yapması bana göre uzun vadede güzel . Bana göre hisseler toplanıyor. Tek eksik bilançoların önümüzdeki 2 çeyrek daha güzel gelmesi . O zaman şu. Anki fiyatlar çok komik olur
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2015 yılında 3.çeyrekten 4.çeyreğe karı 1.839.000 tl %21 artmış
2016 yılında 3.çeyrekten 4.çeyreğe karı 1.381.000 tl %8,5 artmış
2017 yılında ne olacak göreceğiz..
2016/9 - pd/dd :0,75
2016/12-pd/dd :0,92
2017/06 ya göre ..
sektörün çok altında pd/dd değeri
Ek 13206
İleri gidemeyen GENTS karınca misali incitmeden geri gelmesini iyi biliyor. 1.73 tekrar yandı.
Destek 1.68
garantiden işlem yapan şu herifi birileri öttürse çok hoş olurdu ama öyle birisi maalesef yok..
o neydi la 1,80 denemesi :)
Hayırdır inşallah:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
yine çakmıştır genpaz...
bilge finans... geçen sefer de dayak yemişti takipçileri.. dayağa doymuyorlar.. :)
ama cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım.. iş ve garantiye 800 bin lot verdirdiler..
genpazın ne yaptıgına ait fikri olan varmı arkadaşlar
biraz önce ne oldu dostlar...1,82 görüldü...en son zirve denemesinde en yüksek 1,81 in görüldüğünü ,kapanışın da 1,75 olduğunu hatırlıyorum...artık şu 1,80 nin üzerine çıkabilseydik çok güzel olacaktı...:)
%6 lık bir primi görüp indi...bakalım kapanış ne kadar olacak ?? sanırım bu güne kadarki en yüksek günlük kapanış olacak..
Yok karaman sülalesi fırçayı yemiştir patrondan
Sent from my iPhone using hisse.net
Yedikleri naneden
Sent from my iPhone using hisse.net
arkadaşlar my nette 714 kişi ile en çok izlenen hisselerin başında geliyoruz...:) arkamızdan aselsan geliyor 303 kişi ile...:kahkah:
umarım karaman ailesi bu ilgiye layık olur...
ya şu Bilgefinans mıdır nedir bıraksın bizim hisseyi patron zaten kızgın girmesin bulandırmasın suyu bu çakalozlar
biz diyoruz bizimdir...belki de onlarda diyor bizim...şimdi kim haklı olacak ??
dostlar bence kim aldı kim sattıya pek odaklanmayalım...su akar yolunu bulur demişler...bırakalım tüm ky dostlarımız kaliteli hisseden faydalansın....biliyorum bazı kimseler ne bilgi paylaşır nede kaliteli hisseleri dillendirir...ben ise tam tersini düşünüyorum...hem dillendiriyorum hem de bildiklerimi paylaşıyorum...
insan ne ekerse onu biçiyormuş...ben de hep ektiklerimi biçtim dostlar...ALLAH ıma şüküler olsun ki çok da memnunum....hem maddi yönden hem de manevi yönden...
daha benle asik atip da sag cikan spek olmadi benden soylemesi😂