Bu işlem hacmi ile iyi dayaniyor
Printable View
Bu işlem hacmi ile iyi dayaniyor
En sonunda dayanamadı kırdı
Şirketmi battı ?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dus dus . Dusmessen aaaaaa....... koyum
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En sonunda seneyi devriyesini gördü bakanlı simdi ne olacak esas 1000.000 tl lik soru bu
Demistin ki fark 1000 000 diye bir arkadaşta 54 000 demişti demek fark daha fazla ki bedelsiz düzeltip tekrar veremediler 4. Ceyrek bilancolari bekleyip öyle açıklayacak lar bir forum da arkadaş eğer 3.80 ı kırarsa 2.80 lere eğer onuda kırarsa 0.80 lere gider yazmış umarım 3.80 ı kırmaz yarın ki hareketine bağlı bakalım ne olacak iyi aksamlar kabus gibi bir gün şükür bitti
Çıkmak için sans verdi ardından çaktı geçmiş olsun bedelsiz kadar devam
Durum çok vahim atacak kurşunda yok maliyet çok yukarılarda kaldı ulan hiç bir kağıttan yüzüm gülmüyor be.ofki ne of
Blanco bugun mu aciklaniyor?
NOTE 9 cihazımdan gönderildi.
Evet bugün açıklanıyor kismetse
Iyi gelmeyecek buyuk ihtimalle?
Öldük essek yüküyle zarar var ana paradan 37 bin icerdeyim maliyet kaf dağının tepesinde kaldı atacak kurşun yok mafolduk battık cook uzuncu yapabilir
5. 5 alıp düşürüyorlar sonra yükseltiyorlar 5 dk bakınıyorum 1585.16
FLAP Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -4096072
gazı kaçmış
yarın çıkış başlar
2.ceyrek blanco nasildi ve ertesi gun ne olmustu? :)
Paso düzeltme düzeltme yapmış bunlar tam sahtekârmız be kardesim birde bedelsiz yapmaya çalışıyorlar bölünen hisselerde satıp tam tamamına şirketi boşaltmış olacaklar
Yatırımlar
Dönem içinde yapılan yatırımlar hakkında Şirketimiz tarafından KAP’ta 17.04.2018
tarihinde yapılan duyuru detayı aşağıdaki gibidir:
“Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Fikirtepe
Dumlupınar Mahallesinde Haldız İnşaat ve Vakıfbank Emekli Sandığı Vakfı iştiraki olan
Obaköy Gayrımenkul A.Ş. tarafından yapımı devam eden Transform Fikirtepe projesindeki
2.267,38 metrekare kullanım alanlı 27 bağımsız bölümden oluşan iki katın 21.100.000
TL+KDV bedelle satın alınmasına, devir işlemlerine gerekli iş ve işlemlerin
gerçekleştirilmesi için Şirket yönetiminin yetkili kılınmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
Maddi duran varlık alımı konulu işbu yönetim kurulu toplantısına Bağımsız Yönetim Kurulu
üyeleri de katılmış ve olumlu oy kullanmışlardır.
21,1 milyon TL'lik (KDV hariç) yatırımın 5 milyon TL'lik kısmının şirketimiz
özkaynaklarından; kalanının ise 7 yıl vadeli kredi ile sağlanması öngörülmektedir. Projenin
Haziran 2019 tarihinde öngörülen teslimatının yapılmasını takiben bahsi geçen yatırımın 7
yıl içerisinde geri dönüşünün sağlanması planlanmaktadır
sabredebilenler için :)
İlişkili Taraflarlarla Olan İşlemler
Şirketin 2018 yılının ilk üç çeyreği Grup şirketleriyle ticari, finansal ve idari
ilişklilerden kaynaklanan nakdi ve gayri nakdi işlemleri devam etmiş olmakla birlikte işlem
büyüklüklerinde önemli bir azalma meydana gelmiştir. Söz konusu işlemlerden ticari
olanlar dışındakilere gün sonu bakiyeleri üzerinden piyasa faiz oranlarına denk faiz
işletilmiştir. Flap Kongre söz konusu işlemlerde genellikle alacaklı durumunda
olduğundan faiz geliri elde etmiştir. Öte yandan, finansal raporların dipnotlarında detaylı
olarak açıklandığı üzere Beyaz Filo Oto Kiralama A.Ş. ile olan kredilere teminat, ipotek
veya rehin oluşturma hususundaki gayrinakdi ilişki 2018 yılının ilk üç çeyreği tamamen
bitmiş olup; bugüne kadar verilen garantilerden dolayı Şirketin katlanmış olduğu bir
maliyet ortaya çıkmamıştır.
raporun bu kısmı iyi haber
al takke ver külah olayı
Bedelsiz ne oldu anlaşılan rafa kalktı bu tutmadı bide böyle bakalım diyor abiler hayirlisi
dediğimden...
Sat sat sat ytd
359 kırılırsa soluksuz 350 de ytd
ulan bu nasıl kansızlıktır kaç yuvayı bitirdiniz be yazıklar olsun millet size yatırım yapiyo siz milleti yatırıyosunuz
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
flap günlük ortalama 5 ila 10 kademe düşer
bu kroniktir
nereye kadar böyle salınacağına sahip karar verir
sonrası sert bir çıkış
kayıpların ne kadarını geri getirir
bilinmez
sahip'in paşa gönlüne kalmış
an itibariyle bu süreç devam etmekte (bana göre an için kötü olan hikaye olmamasıdır)
bilanço kötü değil bence gelir - gider toblosunu incelerseniz geçen seneki 9 aylık döneme göre çoooooooooooooook iyi
burada soru su olmalı : bedelsiz sürecinde yasal olmayan şekilde neden ısrar edildi ? (döneceği belli olan talep
yani kandırabilirmiyim düşüncesi)
şu an bedelsiz denemesi yapılırmı !!?
yapılırsa nasıl bir süreç olur !!?
ben bu bedelsiz sorunun çözülmesi durumunda senedin hayat bulacağını düşünüyorum (adet artacak fiyat yarıya inecek)
başkaca yeni bir hikaye gerek,
bu günkü konjektür kasasında nakit 5 milyon tl üzerinde nakti olan bir şirket için çok kelepir alımlar sağlayabilir
dünkü yayımlanan raporda BEYAZ a olan kefaletlerinin bitmesini vurguladılar, ben bunu çok önemsiyorum
yarın ola hayrola
herkes aklına göre ......
Fena yakalandim nalet olsun ana paradan yarı yarıya yakın kayıp var nereden bulastim bu adı kağıda gün geçtikçe eritiyor bizi zarar 47 bin lirayi geçti.yillarca biriktirip ev almak istediğim paraydi uykularim kaçıyor bu gidişle kafaya sikicam
Aman hocam yapmayın. Hepimiz çok zarardayız, ben 22 lerden almıştım, aldığım tutar çok değildi.
Değmez borsa işleri böyle, sağlıktan önemli değil, eşiniz çocuğunuz aileniz önemli. Para yine kazanılır, sağlık kaybedilince geri gelmiyor.
Kolpa bir kağıt bu. Hatamız bu kolpa kağıdı almak. Ama yine de sağlıktan önemli değil
ytd
Ben 17 den almıştım. %80 zarardayım.
sat sat sat , 3.56 3.66 3.91 seviyeleri altı tehlikelidir,4.20 üzerine atmadan senet alınmaz... AŞAĞI GELDİKÇE KÜÇÜK YATIRIMCI MAALİYET DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTIKÇA AŞAĞI BASIYOR 3.16 A DEYECEK GİBİ DURUYOR..TAKİP EDİN ALMAYIN İŞLEM HACMİ YÜKSELEREK ÇIKIŞ YAPARSA GİREBİLRİSİNİZ ŞU AN SPEK MAL BOŞALTIYOR..BİRKAÇ GÜNDÜR AÇIĞA SATIŞ OLDUMU GÖREBİLEN VARMI ACABA?
Arada yükseliyormuş hissi verip mal boşaltacaklar, 4.21 seviyenin üstüne atıp yüksek işlem hacmiyle kapanış yapmadıkça almayın feryat fiğan yerine dönebilir. unutmayın 1 tl li seviyeleride görmüş bir hisse
Giderken iyi gidiyor. Duserken de sert. Güzel bir yüzde 10 yapsa, satıp aşağıdan alsak. Ortalama çok yukarda.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
investing.com da spek yazıyor kendi kendine küfrediyor,hergün seneti % 3 aşağıda salan da kendisi,kendine küfür edende kendisi...birde grup almış yanına sabah akşam küfrediyorlar,bu nasıl bir oyundur yahu, k.yatırımcının elindeki 3 kuruşa göz dikmiş ****ler yazık ..küçük şeylerle uğraşan spekten ne beklenirki satıp çıktım amk
yazık çok yazık resmi soygun
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsmi cismi bellimi bu adamın seviciadam
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün içinde gider gibi 10-15 kademe yapıyor. Sonra veriyor daha aşağıları görüyor. Bayağıdır keskin bir hareket görmedik.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana attığın tokatın hesabını sormaya geldim flapcım.
5.90 maliyetim varken 4.70 te zararına satmıştım seni.
Şimdi alım noktasına gelmişsin.
Tokatın hesabını vereceksin. :oleyo:
Yatırım Tavsiyesi Değildir.