hacim 5 milyon lot var mı
Printable View
hacim 5 milyon lot var mı
aslında bizi bu kadar uğraştırına kadar; bugün Cuma mübarek gün, hem yarın aşure günü deyip spek efendi bu çileye bir son verse ne güzel olurdu değil mi?:notr:
bu salak yoksa mal mı kaptırdı da kıvranıyor
barzani bahanesiyle iyi döktün yeter.. gazlayacaktın..bekleme artık endeks dönecek yarın birgün.. o zaman ne yapacan bilancoda yaklasıyor
Yemin ediyorum tahta sahibimiz tam bir .....zekalı ....işi çok mu iyi biliyo yoksa tam tersimi bilemedim ..eski abiler onu çözmüştür..yorum yaparsa çok sevinirim..çok saçma şeyler oluyor[emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun bir çubuk yapması lazım anlamsız işler yapıyor..
ali abi napıyor bu mal sizce
Dışarda olsa çok dayak yerdi ..hatırı sayılır parası olan bir vatandaş gelip onu toza dumana boğar..işine son maaşına zam[emoji23][emoji23]
Çalaklıyor rahat olun.Olmuş meyveleri topluyor.Mike mike devam edecek.
Belli ki çok inatçı neyse haftaya görüşmek üzere biz yine burda olacağız artossa artos olmadı himalayalara kadar yolumuz var ..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftasonu foruma giremeyecekler hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi yazabilirsiniz.
Yok abi bunun yapacağı tahtayı sss. Hata bizde piyasa eksiyken bunu satıp başka hisse almak varmış! Bi daha 160 in ustune at bak satıyom mu satmiyom mu? Burda kimin ne olduğu belli değil!!!
1.60 direnç muhabbeti yapıyor tahta yapıcı.Deget ilk direncin 2.40 olacak.Ahada buraya yazarak notumuzu aldık.
kendi malını aldı arada alanlara iteledi geçti. bu adamın mal topladığı falan yok buna kesin kanaat getirdim bugün. kimse kimseyi kandırmasın. yoksa yukardan satana her seferinde 6-7 kademe altına aynı gün alım fırsatı vermez:rtfm:
ayrıca birkez daha şunu anladık ki; teknikle zerre alakası olmayan ve bunu aslında söylemleriyle her defasında ortaya koyan bizler, sahipli tahta da yalandan çizilen grafiklerle 60 direnci kırıldı ayağına gel gel yapıldığını maalesef geç farkettik! GRAFİK FALAN HEPSİ HİKAYE yazık yatırımcının parasına yazık!
Bu aşağı verişler serbes satışlar hepsi hikaye.Ben şahsım adına ralliye hazırım kemerler bağlı dahada çözmem.
aynen.. pd 40 milyon bile değil.. neredeyse arsa arazi fiyatına işlem görecek.. eski emkel olsa zaten1,3 lere inerdi
58 i sildi !!!
Adam tahtayı mercekle inceleyecek yakında.Sil al ver naparsan yap.Sana ky babayı verecek.
Biraz ekrandan uzak durun.No stres .Herşey guzel olacak.Vadeli hesaba para yatırdık gibi düşünün.
Rahat olun bu sene bu işin peşindeler.Bırakmayacaklar............
A1 kapital tahtayı silip süpürmüş.1.059.050 lot alım yapmış.İyi güzelde info,marbas y kredi satıcı tarafında.Bir cepten diğer cebe.Bu tahtada bu kadar lot ancak karşılıklı döner.Birde pilav üstü döner.Gel gel gümüle gel.
Birgun herkesin takip listesine girdiginde,Iste o gun Benim icin Veda gunu olacak.Daha o gunlere var .Ne zaman sirketten Yagmur gibi olumlu haberler gonderilir kapa o zaman bakariz.
Bu takas feyk diğilse önümüzdeki hafta en az 1.80 görmeli ...
Borsa kapalı ortam sakin.Hadi bakalım önümüzdeki hafa bol kazançlar olsun
Gerçek işlem 50.000 lotu geçmez :) bizim asansörcü soner sade almış 45.000 alıp satıyor. 8.600.000 işlem hacimleri artık sıradan oldu. 30.000.000 bekliyoruz. sen nerelerdesin.. şirketin piyasa değeri düşük olmasına rağmen halka açık orada yaklaşık 18.500.000 lot dolaşımda ve işlem görüyor. halka açık kısmının piyasa değeri 30 milyon bulur ve burada istikrarlı işem görmeye devam ederse A gurubu şartlarını sağlıyor. Şu anki halka açık kısmının piyasa değeri 29 milyon ve çok sınırda..
Sende ne fantaziler var birader, sen saniyelik bakıyorsun. Kağıt kafayı kaldırmış bunun ötesi varmı. 1-2 kademe aşağı yada yukarı ne fark eder. Ormana bak, sen sade önündeki tek bir ağaca bakıyorsun. Bu şekilde bakmaya devam edersen, konya ovasında ağaca toslarsın..
kepez senin kadar bu kagitta bende eskiyi.6 kusur sene gecti.0,40. lı rakamlardayken islem hacmini 20-30 bin olduğunu hatırlıyorum.E bu kadar zaman gecti.Yükselecekte.Zira 7 senedir yatıyor.Şirket toparlandı.Adam elindeki bu kadar kagıdı kendi .ötune sokacak da değil .Simdi cok biliyor havasına girmesen.Sen 7 sene öncede şirket zordayken pembe tablolar çiziyordun.
Dokunmayım kepezime çok çilesini çekti emkelin.Artık harman yapma zamanı geldi.Bırakın keyfini sürsün .:)
Temettu veren sirketler arasinda anilmiyor adimiz.2 yilda 7 kurus temettu aldim ve emkele gomdum.Onumuzdeki yillarda ozellikle barmekten gelecek olan avro taksit leri nedeniyle Bu oran artacak.Bu yil dusuk aciklanmis olsada emkel artik temettu sirketi.Duyduk duymadik Demeyin.
gidiyoree :)
açın bakın haftalık aylık grafikleri ve oluşan işlem hacim miktarlarını ..söze gerek kalmayacak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...da9aff53ad.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir gemi kalkar bu limandan ........