Sn. Reaktör ve diger arkadaslar isteklerinizi aynen ve fazlasiyla toplantida gundeme getirecegim. İstedigim bir durum da, insallah patronlardan da katilan olursa super olacak...
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn. Reaktör ve diger arkadaslar isteklerinizi aynen ve fazlasiyla toplantida gundeme getirecegim. İstedigim bir durum da, insallah patronlardan da katilan olursa super olacak...
Genel kurulun gundem maddelerinden bir tanesi de 10. Madde. Bu maddeyi de okuyup fikirlerimizi paylaşirsak burada memnun olacagim. Şu an saat cok gec oldu, yazamiyacagim. Yarin oburgun bu maddeyide paylasalim burda... çok çok önemli bir madde bence. Saygilar...
10. Madde şu :
Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerin
Yönetim kurulu ųyelerine
İdari sorumlulugu bulunan yöneticilerin ve bunlarin eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sihri yakinlarina
Türk ticaret kanununu 395 ve 396 maddeleri cercevesinde izin verilmesi ve SPK kurmsal yönetim ilkeleri 1. 3. 6. Belirtilen işlemler hakkinda bilgi verilmesi...
Minefe bi açıklasan bizim kafa basmii sende taksit taksit konuşuyorsun [emoji23]
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu madde yi ben de yanlis algilamisim... bugun hukukcu birinden ogrendim, yasal zorunluluklarini ilgili kisilere hatirlatilmasiymiş...
Bende yonetimdeki kisilerin hisse senetlerindeki paylarda islem yapmalarina izin verilmesi ve bu islemleri kap ta bildirme zorunlulugu gibi algiladim..
İyice kafayi kirdik artik. Nerden ne çikarcaz diye ugrasiyoruz... neyse 23 nisan tatil herhalde. Borsa sali gunu islem gormeye baslayacak herhalde... ve seans acildiktan 1.5 saat sonra toplanti baslar. Gecen yil katilmamistim bu yil biraz uzecegiz arkadaslari. İyice şişmeye basladim bu işe yahu...saygilar
genel kurulda önemli unsurları dile getirmek gerek
halka açıklığın yükseltilmesi
hissenin A tipine geçmesi
pazar değişikliği
ihracat anlaşmalarının, olumlu haberlerin KAP a aktarılması
pimaş' tan gelen arsa satışı
düzenli temettü ödenmesi
firma üretim tesislerinin tanıtım videoları ve drone çekimleri hazırlanması
hissenin cazibesinin arttırılması
Broker kardes gecmiş olsun.
İnsallah iyilesirsin ve gelirsin. Tanışmamiza vesile olur bu toplanti.saygilar..
Toplanti bitti...
Gecen yilki miktarlarda temettu verilecek ... o kadar.
Evet dediginiz arkadaslar geldi. Sorularini da sordu... 3 aylik bilancoyu beklemeye devam... herkese hayirli olsun. Bol sanslar..
Gözlerimiz borsacı broker arkadaşı aradı GK ama malesef göremedik,herkes de suspus GK safi burda gaz verirsiniz,gene arkadaşlar için biz bayrak açtık neyse...
Bu arada 5 milyon euro toplamda temettü hayırlı olsun
sağolasın abim :)
çok güzel haber. temmettüyü rutine bağlarız artık. düzenli temettü candır.
hareket başlasın. belim izin vermedi GK ya katılmaya maalesef. ben dışarıdan destek vermeye devam ediyorum. sen de GK' da bayrak açtıysan bizler için helal olsun, daha ne diyeyim. EGPRO daha güzel fiyatlara gelecek.
Ehh hayırlı olsun nediyelim ama önce bizahmet düştüğü fiyatlara gelsin yeni zirveler yapsında gerisi Allah Kerim katılan emek verenlere teşekkür ederim bi sorum olacak halka açıklıkla ilgili bir açıklama yokmu
Temettu gecen seneki gibi hisse basina 0.25 tl mi olacak?
Sent from my iPhone using hisse.net
Tahta kaptı kaçtı mantığıyla günlük işlem yapan şu 3-5 o.ç'ndan kurtulsa çok iyi olacak. Koskoca şirket şunlara engel olamıyor. Yap iki üç haber kafaları ezilsin o.ç larının ne olur yani.
Adamlar hisseyi nasil düşürürüm diye uğraşıyor hiç haber mi yollar bu şeref yoksunları en karektersizlerin eline düşmüşüz
Daha önce temettü yok demediler mi, benmi yanlış hatırlıyorum. Öyle ise yaparak biraz kandırılmış olduk gibi sanki. Bedelsiz olarak verseydi keşke. Neyse versinde sıkıntı yok gerçi
Saygılar paydaşlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan şeref yoksunları bizi gene şaşırtmadınız, utanin siz gibi B grubu olan nibaş kadar olamadınız
geçen yıl da temettü vermeyip yedek ayıracaklarını söylemişlerdi fakat genel kurul toplantısında temettü verilmesi dile getirildiği için bu yönde karara bağladılar. bu yıl da aynı şekilde genel kurulda alınan karar doğrultusanda toplamda 5 milyon Euro temettü ödemesi yapılacak. bundan sonra her yıl temettü ödemesi rutine binecektir. cazibenin artması için yatırımcılar bunu istiyor.
30 mart 2017 supriz yapmayi seviyorlar[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Broker bu yil da egprodayiz ... gorunen o. Gecen yil araclari almistim. Bu yil da dugun paralarimizi cikaricagiz anlasilan[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
1-2 yıl farketmez abim. ben hep EGPRO' da olucam. nasıl CEMAS ın fiyat hareketlerini çözdüysem EGPRO' nun da grafik haritaları oluşuyor arşivlerimde. 13 liradan satmamışım, 23 liradan hiç satmam :) trade yapsam portföyün 3' te 1' i cepteydi. büyük başkan İlhan aga lot kaybına uğramayalım diye trade' den vazcaydırdı beni :) yarın ben ona bir uğrayım de 3 lü genel kurul yapalım hepberaber :one:
inşallah diyelim, yeni sermayeler, araçlar, düğün paraları gelsin :yahoo:
Birdir bir diye bir oyun vardi zamaninda
O oynaniyor tahtada[emoji1] [emoji1]
Arkadaşlar A grubuna geçiş için bir açıklama yaptılar mı genel kurulda?
Güzel bir şirket izliyorum...
Yeni gözde sektör PLASTİK...
rönesansın adanada 1 milyar dolarlık plastik tesisi kurduğu, cfs kimyaya 4 milyar , metcapa 15,3 milyar , sasa ya 4,8 milyar ( erdemoğlu 29 milyar )teşvik verildiği bir ortamda ( pe,pvc , .. farketmez sıçrama plastik sektöründe ) ben de olsam Türkiye'de profil şirketi bırakmam hepsini alırdım. Nevzat Demir de şekerci olmuş ,fıratpen i de alır...
hayırlı kazançlar...
10 mayıs 3 aylık karı 30 milyon, yıllık karı 120 milyon civarı gelir. Son 2 senede verdiği temettüyü 2019 da verir.
1 temmuz a grubu olur.
Pimaş arsası mayısta çözülür.
Bshev gibi malı toplar çağrı yaparlar.
Fıratpen i de alır.
Hammadde üretimi türkiyede yapılır teşviklerden belli. İhracaat rekorları gelir.
Sizin bu dedikleriniz olacaksa hissenin şimdiden hareketlenmeye başlaması lazim
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket gören gözün düşünen aklın ortaklığı ile olur. Şimdiye kadar hareketlenmemesi patron kökenli baskı olduğunu alenen gösteriyor. Taşeron mantığı bir noktaya kadar dayanır. Sonra kopacak zaten...
Citi nin elinde 155.000 lot kaldı. Ortalama 250.000 lot satışla tahtayı % 35 aşağı indirdi ve 3 aydır yukarı gitmesini engelledi. Bilinçli muhtemelen. Kalan 155 bini muhtemelen iyi bilanço gelirse bilanço hareketini engellemek için tahtaya yığacaklar. kansız bunlar kansız. sonra tahtada hareket olmuyor nereden olacak.bu ülkede ne doğru ki bu hissenin tahtası doğru olsun.
Ne yaparlarsa yapsınlar bu tahtayı durduramazlar. Piyasada mal yok zaten.. 3 milyon lotun 2 milyonu taşeronlarca toplanmıştır zaten onu da kaptırmak istemezler.. Bilanço açıklansın alıcı öyle bir gelir ki...
sevgili forumdaşlar;
2017 ilk çeyreğinde 250 Bin zarar var. 2018 ilk çeyreğinde zarar yazması için herhangi bir nedeni yok gibi hatta iyi bir kar açıklamalı diye ümit ediyorum.Yani zarardan kuvvetli kara.Zarar açıklayabilir diyen varsa bizimle nedenlerini paylaşabilir. Şahsen ben 20 - 25 milyon civarında bir kar bekliyorum ki yıl sonu 100 ve hatta çok üzerinde toplam kara ulaşılsın.
Beklentim dahlinde bu kar gelir citi de elinde beklettiği 155 bin lotu tahtaya basarsa sonucu ne olur ? 2018 bilançosu ve diğer haşmetli beklentileri satın alacak bir babayiğit yokmu şu engelli piyasada!