İnfonun ama güven konusunada fazla eğilmesi lazım buda önemli tabiki
Printable View
İnfonun ama güven konusunada fazla eğilmesi lazım buda önemli tabiki
En büyük satıcı işyat sattıklarını geri almaya başlayınca bir hareketlendik
İşyat 20bin lot satıcıydı şuan 12 bin lot civarı alıcı. İnfo da dün alıcı olmaya başlamıştı bugün de alıcı. Gedik yine dün tahtayı güzel hareketlendirmişti bakalım yarın perşembe bugün hareketlenmesi şaşırtıcı olmaması lazım :)
Bana sanki işmen 13 leri gördü diye biraz hareketlendi gibi geldi. O düştü buda 11.7 lerden 11.5 lere indi. Olay bu bence
Ufak ufak tartaklıyorum tahtacıyı, aynen spek devam ,
Şu 150 milyonluk finansman bonosu mu tshvil mi onaylasın ona da razıyım
İşmen hareketlendi bizi de bi 11.6 yaparlar gene! Bağımlı hareketler ne yazıkki
Valla benim istediğim tek borsa hacimler 3 günlük bozulmasın gerisi zaten gelir önemli değil ,
Bugün bist tarihinin en yüksek hacimi yapılabilir son günlerde bist hacimleri çok yüksek maşallah aracı kurumlar için hacim artışı çok güzel birde şu belirsizlik bitseydi infoda. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru hissede olduğuna inanıyorsan ve yatırdığın paraya acil ihtiyacın yoksa yani beklemediğin bir zamanda satmak zorunda değilsen, borsada mutlaka kazanırsın zamanı önemli değil bence sabır borsanın tek sihirli kelimesi ama doğru hissede olmak şartıyla tabi 😂, info çok doğru bir hisse bence, spek istediğin kadar dans et ,
İsmen kurlar böyle giderse yılsonu ciddi kur zararı yazacak , infoda böyle bir durum yok
Hey maşaallah borsa hacim ne öyle daha 1,5 saat var
bist tum hacim 53 milyar civari.Benim de içim gidiyor diğer hisselerin yükselişini gorunce ama işler iyi olsun ederini elbet bulacaktir.
Ne denebilir ki
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün şirket kasaya yaklaşık 1 milyon para koyacak bence şu piyasa değerinde bi firma için inanılmaz iyi rakam. Bize de sıra gelecek. Ytd
Hacim rekoru gelmiş 👏👏👏🧿🧿 kasa doluyor ,
Bist 5.007 M %4.12 - Viop 1.648 M %3.49
Son 3 günde extradan nerdeyse 1 milyon TL ye yakın komisyon karı geldi belkide geçmiştir faiz hariç , bu arada infonun çeyrek karı 18 milyon gerisini siz düşünün , şu şirketi bilmeyen bedelli aşıkları ve safları bir dökülsün kalalım biz başbaşa , 👏👏🧿🧿 info , faaliyeti bozma yeter , spk sanada yazıklar olsun şimdiye kadar onay verseydin belki infodan kredi çekecekler daha fazla kar edecekti bu 3 günlük rallide yazıklar olsun spk
Dövizdeki düşüşün duracağını bekliyormusun ben yılsonuna kadar beklemiyorum arada çıkar ama yine düşüşe geçme potansiyeli yüksek , ismende ciddi döviz varlığı var , eurobond yabancı hisse vadeli vb , bunlardan risk altında ismen kur 3.çeyrek ile aynı seviyelerde kalsa bile önceki 2 çeyrek kur artışından gelen kambiyo farkları olmayacak ,
Kur 7,82 3.çeyrek 7,75 ti galiba kur aynı seviyelerde kur aynı kalsa bile ismenin 3.çeyrekte kur artışından yazdığı kar olmayacak , kur dahada aşağıya giderse ekstradan bu seferde kambiyo zararı yazacak son çeyrek , ismenin mali tabloda kur çok etkili ,
3.çeyrekte % 14 civarında kur artışı olmuştu ,
Spk nın dünkü bülten de bugün gelmiş galiba , ceza yiyen yatırımcılar var sadece ,
Esas bülten yarın akşam gelecek. Onu baz almak gerek.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İşmeni geçmeli. Yarın 150 milyon tahvil onaylanmalı, yarın mutlaka bedelli haberi düşmeli.
Spk çok pis baydı artık!
yarin carrefour kesin onaylanir diye dusunuyorum 19'unda genel kurul yapacak bi zahmet onaylasinlar artik
abuk subuk bir islem ama onaylayacaklar
biz ise yasal hakkimizi onaylatamiyoruz.
hayir neyin havasini yapiyorlar , neyi bekletiyorlar anlamak mumkun degil
ama bir ihtimal yarin haber gelebilir
Bugün tweet te philipcapitalin bir resmini gördüm bedelli onayı ile ilgili infodan önce birçok firma var biz revize yaptık diye atmazlar inşallah sonraki sıralara resmi gönderemiyorum, gerçekten mide bulandırdı artık bedelli onayı
https://i.hizliresim.com/Y3uQdn.jpg
bahsettiğiniz bu olmali
bunlarin cogu yeni basvuru (ornegin, hedef, kalkinma, karton vs)
Kentşekerin bedellisine baktım 20 mayıs - Spk başvuru , 03 haziran - revize , 13 ağustos - Onay , bu durumda revize süre attırmıyor galiba yarın , 3 ay içinde onaylanmış
Tüm eski ortaklara selam.. Yükselen hacimler, şirketin ekstra gelir kalemleri yaratması ve mevcut fiyatı bugün şirkete tekrar ortak olmama vesile oldu.. Hepimize bol kazançlar diliyorum, sevgiler.. :)
revizenin sureyi degistirmesi imkansiz.
cunku spk'nin duzeltme istegi zaten sure sartlari dusunulerek olusturulmustur.
14 agustos ise basvuru tarihi yarin gelmesi gerekir
Bunlar şimdi spkdan onay çıkıp çıkmayacağını kesin biliyorlar. Bence bugün çıkacağını da biliyorlar. Bu ülkede aselsn bilançoları öncesi bile paso tavanları gördük. Tavan demiyorum ama ne yapacaklar bugün çok merak ediyorum.riskli bir gün. Yumurta dayandı 3 ay doluyor, ister istemez hafif bi endişemiz var
Valla benim bu spk ya güvenim kalmadı , herşeyi yapar bunlar